Begrænset udgave FIRE Stickers, af MilitaryDollar.com


ved J. Penge – Udgivet 11. september 2019

FIRE klistermærker

Hvad op, hvad op !!!

Fik udleveret en pakke med disse KILLER nye klistermærker hos FinCon denne uge, og kunne ikke undgå at sprede kærligheden, selvom jeg ved, at vi har gjort som en million gaver her for nylig, haha… (nyder du dem alle? irriteret allerede? snarere skifter jeg over til at videregive kontante penge ???! ;))

De kommer fra det strålende sind fra MilitaryDollar.com, som kun har udskrevet et lille løb af dem til os alle på Twitter, der dybest set var OBSESSERET med dem, så snart de krydsede vores øjne !!

FIRE klistermærker "bredde =" 520 "højde =" 924 "srcset =" https://www.budgetsaresexy.com/images/fire-stickers-military-dollar.jpg 911w, https://www.budgetsaresexy.com/images /fire-stickers-military-dollar-169x300.jpg 169w, https://www.budgetsaresexy.com/images/fire-stickers-military-dollar-768x1364.jpg 768w, https://www.budgetsaresexy.com/images /fire-stickers-military-dollar-577x1024.jpg 577w "størrelser =" (maks. bredde: 520px) 100vw, 520px

Den lille barista kaffe fyr krakker mig op, haha ​​… Sæt den fast på min bærbare computer ASAP, da det er præcis, hvad jeg skyder efter – Barista FIRE! Økonomisk uafhængighed, men med nogle ekstra frynsegoder / sundhedsforsikring!

Frugal Weirdo-klistermærket er også ret varmt, selvom jeg ikke har bolde til at slå den ene på min computer endnu;)

Hvis du kan lide nogen af ​​disse, skal du indtaste giveaway nedenfor for at få en chance for at vinde !!

De er så eksklusive, at du ikke engang kan købe dem overalt! Haha …

Og jeg har 6 ark at give ud – to for hver vinder af dagens gave. Hold en af ​​dig selv til at nyde, og giv derefter den anden til Nogen ELSK, som du ved, vil sætte pris på dem og / eller som har brug for den konstante påmindelse;)

Du bliver den nye bælle af bolden med disse – jeg garanterer det! Jeg har allerede fået 15 mennesker op for at håndhilse og takke mig for min forundring !! De er i fuld ærefrygt !! *

(* Okay ikke rigtig, men det burde de være! FIRE-klistermærker er de nye Budgeting-klistermærker!;))

Besvar disse to spørgsmål nedenfor, så indtastes du automatisk for at vinde:

Hvor ville du rocke disse klistermærker ?? Og til hvem ville du give det 2. ark?

Vi vælger de 3 vindere efter weekenden og kommer derefter tilbage hit og opdaterer indlægget med dem. Held og lykke!!! Åben kun for USA, jeg er bange for, ellers koster det mig et par kopper af den Barista FIRE at sende dem …

Tak igen for at have givet mig en stash, militær dollar! Jeg tror, ​​du har et nyt sidevink på dine hænder! Måske for runde to kan du inkludere en lille Fart FIRE-handling ??? 😉

XOXO,

j. penge signatur "bredde =" 150 "højde =" 34

PS: I tilfælde af at du gik glip af det, var her vinderne af sidste uges bog "Retire Før mor og far": Gene Roberts, Colleen L. og Patti M.!