Brev fra en distraught afmeldingsundersøgelse<div _ngcontent-c14 = "" innerhtml = "

Foto: Getty

Getty

Ting startede så godt.

Du var begejstret for vores produkter, tjenester og / eller indhold. I din indbakke vises en ny kvist overskrift dagligt. En ny innovation. En god aftale. En begrænset tid. Tillykke med fødselsdagen. Du vil "læne sig fremad" med iver.

Du åbnede disse e-mails 22,2% af tiden. Det er 5% højere end gennemsnittet for industrien. Du klikede gennem en kæmpe 5,6% af tiden (vs 2,69% for almindelige folk). Vi holdt emailing, ivrige efter at glæde og behage dig. Fordi det var klart, var vi glædeligt og glædeligt.

Så skete i dag. Noget der sker kun 0,17% af tiden. Du rullede til bunden af ​​"Næsten tilbage til skolen" og fandt den lille lille kopi i knockout type: UNSUBSCRIBE. Det var lille, meget lille, især på din telefon, som vi ved, at du brugte på det tidspunkt og på vej til arbejde i Milwaukee. Du har klikket på til & nbsp; min side. Til mig.

"Ingen ventetid! Forlad ikke! Det er du ikke, det er mig. "Jeg sagde det ikke, men ønskede det. Jeg sagde, "Er du sikker?" Måske var din finger ment. for det lille Instagram-ikon til at følge os der. Men jeg vidste sandheden. Og jeg følte mig forfærdeligt.

Jeg føler som om mit liv er en uendelig undskyldning, da jeg forsøger at forstå hvad der gik sydpå. Du ser, det er mit job at forstå. Jeg er den undersøgelse, der dukker op, når du bare vil have e-mails til at stoppe. Sikker på, jeg kunne have været mere opmærksomme tidligere ved at bruge almindeligt anvendt webanalyse. Og ja, jeg kunne have været mere følsomme over for dine behov og interesser ved at lave en bred vifte af kundeforskning. Men du syntes at være så opt-in i mig, da vi startede, at jeg troede, at det var det, du ønskede.

Mine øjeblikkelige spørgsmål:

 1. Var den "daglige dosis" for ofte; var det for dagligt?
 2. Har stockbillederne ikke repræsenteret din livsstil, din demografiske eller din firmografiske?
 3. Kom Marie Kondo til dig?
 4. Er du ikke længere interesseret i nyheder / mode / innovation / podcasting?
 5. Har du faktisk aldrig tilmeldt dig i første omgang (ups).
 6. Noget andet? Tal venligst åbent – med 250 tegn (inklusive mellemrum)

Dette er svært for mig. Jeg følte at vi var tætte. At være i din indbakke hver dag er som at være i lommen. Og at være i lommen er som at være i din lommebog. Gør jeg det forkert? Jeg hører, at der er mere kreative måder at gøre dette på.

Bare rolig. Jeg kunne føle mig værre. Jeg kunne være en forladte kampagne microsite, et optimeret b2b display banner, en afladet iPhone-app, eller a Cold-Call LinkedIn InMail.

Spotify siger farvel med farvel sangliste. Jeg siger jeg savner dig Forbes. Nej. Vent. Bare et spørgsmål ….

">

Ting startede så godt.

Du var begejstret for vores produkter, tjenester og / eller indhold. I din indbakke vises en ny kvist overskrift dagligt. En ny innovation. En god aftale. En begrænset tid. Tillykke med fødselsdagen. Du vil "læne dig fremad" med iver.

Du åbnede disse e-mails 22,2% af tiden. Det er 5% højere end gennemsnittet for industrien. Du klikede gennem en kæmpe 5,6% af tiden (vs 2,69% for almindelige folk). Vi holdt emailing, ivrige efter at glæde og behage dig. Fordi det var klart, var vi glædeligt og glædeligt.

Så skete i dag. Noget der sker kun 0,17% af tiden. Du rullede til bunden af ​​"Næsten tilbage til skolen" og fandt den lille lille kopi i knockout type: UNSUBSCRIBE. Det var lille, meget lille, især på din telefon, som vi ved, at du brugte på det tidspunkt og på vej til arbejde i Milwaukee. Du har klikket igennem til min side. Til mig.

"Ingen ventetid! Forlad ikke! Det er du ikke, det er mig. "Jeg sagde det ikke, men ønskede det. Jeg sagde: "Er du sikker?" Måske var din finger ment. for det lille Instagram-ikon til at følge os der. Men jeg vidste sandheden. Og jeg følte mig forfærdeligt.

Jeg føler som om mit liv er en uendelig undskyldning, da jeg forsøger at forstå hvad der gik sydpå. Du ser, det er mit job at forstå. Jeg er den undersøgelse, der dukker op, når du bare vil have e-mails til at stoppe. Sikker på, jeg kunne have været mere opmærksomme tidligere ved at bruge almindeligt anvendt webanalyse. Og ja, jeg kunne have været mere følsomme over for dine behov og interesser ved at lave en bred vifte af kundeforskning. Men du syntes at være så opt-in i mig, da vi startede, at jeg troede, at det var det, du ønskede.

Mine øjeblikkelige spørgsmål:

 1. Var "Daily Dose" for ofte, var det for dagligt?
 2. Har stockbillederne ikke repræsenteret din livsstil, din demografiske eller din firmografiske?
 3. Kom Marie Kondo til dig?
 4. Er du ikke længere interesseret i nyheder / mode / innovation / podcasting?
 5. Har du faktisk aldrig tilmeldt dig i første omgang (ups).
 6. Noget andet? Tal venligst åbent – med 250 tegn (inklusive mellemrum)

Dette er svært for mig. Jeg følte at vi var tætte. At være i din indbakke hver dag er som at være i lommen. Og at være i lommen er som at være i din lommebog. Gør jeg det forkert? Jeg hører, at der er mere kreative måder at gøre dette på.

Bare rolig. Jeg kunne føle mig værre. Jeg kunne være en forladt kampagne-microsite, et optimeret b2b-displaybanner, en aflæset iPhone-app eller et kaldt kald LinkedIn InMail.

Spotify siger farvel med farvel sangliste. Jeg siger jeg savner dig Forbes. Nej. Vent. Bare et spørgsmål ….