En 34-årig freelancer, der tjener $ 200.000 om året, beskriver hendes udgifter


I april 2017 ændrede jeg løbet af min professionelle karriere ved at forlade mit "normale 9-til-5" -lønnet job for at forfølge et liv som freelance grafisk designer og ejer af små virksomheder.

Det, der føltes som en gamble på det tidspunkt, betalte sig på en stor måde. På bare tre måneder trak jeg allerede ind en indkomst svarende til min daværende 75.000 dollars løn. Spol frem to år, og jeg gennemsnit nu 200.000 dollars om året og projicerer stabil vækst.

Efter at detaljer om min rejse for nylig blev vist på Business Insider Prime, begyndte jeg at modtage et par spørgsmål fra både fans og skeptikere om, hvordan disse penge både tjenes og bruges. Og derfor vil jeg i denne artikel give et glimt af mine indtægtsstrømme, ugentlige forbrugsvaner, og hvordan jeg konstant investerer i fremtidig vækst.

En af de mere almindelige kommentarer, jeg modtager fra skeptikere, er, at min indkomst ikke kan virkelig være $ 200.000, fordi jeg selvfølgelig har forretningsudgifter, der skal betales.

Sandheden i sagen er, at tallet 200.000 dollars repræsenterer min personlige nettovinst efter forretningsudgifter. Min faktiske virksomhed brutto tæt på $ 300.000 årligt.

Hvordan hun gør det

Størstedelen af ​​min indkomst kommer fra to hovedindtægtsstrømme. Halvdelen af ​​mit arbejde kommer fra et freelance-websted kaldet Upwork, og den anden halvdel kommer fra kontrakter, som jeg har anskaffet alene, for det meste via mund.

Jeg modtager også en lille mængde lejeindtægter fra det kontor, jeg købte i begyndelsen af ​​dette år. Jeg lejer ekstra pladser ud til andre ligesindede ejere af små virksomheder. Mit eventuelle mål er at skaffe nok lejere til at dække hele pantelånet.

Så lad os starte med en fordeling af min nuværende gennemsnitlige månedlige indtjening:

Grafisk-design kontrakter på Upwork: $ 14.000

Andre grafiske designkontrakter: $ 9.500

Kontorlejeindtægter: $ 800

Hvilket svarer til:

Gennemsnitlig månedlig brutto: $ 24.000

Beregnet årlig brutto: $ 290.000

Disse tal er naturligvis baseret på et gennemsnit på tre måneder. Min månedlige indkomst har en tendens til at variere mellem $ 20.000 og $ 30.000. Mens nogle måneder er lavere end andre, udvikler jeg en stabil vækst.

Før vi går i udgifter, er det vigtigt at bemærke, at tallene nedenfor repræsenterer mine samlede forretningsudgifter og min halvdel af de personlige udgifter. Jeg er en gift kvinde, der bor i en husstand med dobbeltindkomst, men jeg har valgt kun at fokusere på min indkomst og udgifter til denne artikel.

Mine gennemsnitlige månedlige forretningsudgifter:

Entreprenørens løn: $ 5.500

Min løn: $ 16.000

Kontantlån / -udgifter: $ 2.200

Software- og serviceabonnementer: $ 150

Mobiltelefon / iPad-service: $ 150

Mine gennemsnitlige månedlige personlige udgifter:

Skatter: $ 4.000

Pensionering: $ 4.000

Besparelser: $ 2.000

Leje / forsyningsselskaber: $ 2.500

Mad / underholdning: $ 1.200

Tøj / shopping: $ 300

Rejse: $ 1000

Misc./gifts: $ 350

Investeringer: $ 500

Sundhedsforsikring / medicinsk: $ 200

Jeg behandler mine skatter og pensionsbidrag som udgifter. Når du er en entreprenør, tilbageholdes disse varer ikke, som de ville være i en normal løncheck, så du er nødt til at budgettere for dem. Jeg tror på at køre mit personlige liv som en forretning. Jeg finder ud af, at jeg ikke fristes til at bruge penge ved at budgettere for disse ting i forvejen.

I år lærte jeg om fordelene ved en forenklet individuel pensionskonto (SEP IRA), som har været en gave fra min skat. Min plan er at maksimere mine skattefradragsberettigede bidrag hvert år fremover for at lette den smertefulde skatteregning.

Jeg har købt og solgt tre huse i de sidste 10 år (jeg bevæger mig meget rundt). Jeg tog et lille tab på det første (i 2008), brød lige på det andet og nettet en smuk fortjeneste på den tredje.

Jeg er meget heldig at have været bedstefar til en meget grundlæggende, meget billig privat sundhedsforsikringsplan. Det er normalt den største risiko for at blive uafhængig ansat. Hvis jeg skulle miste den plan, ville mine præmier springe til over $ 800 om måneden bare for min andel.

Jeg har ikke gæld til studielån. Jeg tilmeldte mig et lokalt community college (Walters State Community College) mine første to år og en overkommelig statsskole (East Tennessee State University) til min bachelor for at undgå overprisundervisning. Jeg ansøgte også om så mange stipendier, som jeg kunne få mine hænder på.

Hverken mig selv eller min mand ejer en bil. Vi bor og arbejder i Miami centrum og går overalt, hvor vi går. Det har været ret frigørende ikke at bekymre sig om ansvaret for bilbetalinger, forsikring og vedligeholdelse.

Min akilleshæl er mad, underholdning og rejser. Jeg er en sucker til at spise ude, spise i film og dejlige ferier.

Jeg tror også på konstant at lede efter måder at vokse og diversificere min indkomst på. I år inkluderer mine forretningsmæssige mål at generere nok indtægter fra mit kontor til at dække mit prioritetslån, lancere et andet firma med min mand og søster (et rejsewebsted: TheSmokies.com) og starte en freelance-blog.

Og selvfølgelig har jeg mine synspunkter på førtidspensionering.

Denne uge brugte jeg $ 1.479 – cirka 9% af min personlige månedlige indkomst.

Mandag – 177 $

Tirsdag – 117 $

Onsdag – $ 12

Torsdag – 599 $

Fredag ​​- $ 105

Lørdag – 339 $

Søndag – $ 130

Denne uge var ret normal for en arbejdsuge. Vores største udgifter var at se flere film i spise-teatret (at mad og vin har en tendens til at tilføje), mødes med venner og planlægge en kommende Disney-tur.