Essential Career Advice fra Kayak Grundlægger Paul English<div _ngcontent-c14 = "" innerhtml = "

Paul engelsk

Hvis du nogensinde har bestilt rejse online, har du sikkert hørt om Paul Englands selskab Kayak, som han grundlægger i begyndelsen af ​​2004, og som voksede til at blive en af ​​de mest populære søgemaskiner i rejsebranchen. Men hvad du måske ikke ved om Paulus, er at han studerede musik og computere på college, lærte latin på gymnasiet og er en seriel entrepreneur, der har grundlagt eller medfødt fire andre virksomheder ud over Kayak (Lola.com, GetHuman, Boston Light og Intermute) og tre nonprofits (summits.org, kingboston.org og winterwalkboston.org). Jeg fangede op med Paul på vores & nbsp;Fra Dorm Room til Board Room& nbsp; podcast for at diskutere sin karrierejse. Følgende uddrag fra dette interview er blevet redigeret og kondenseret for klarhed.

Andy Molinsky: Fortæl os noget, du har lært fra at vokse op, der har været et aktiv for dig i dag?

Paul engelsk: Jeg er en af ​​syv børn. Så en familie på ni og vi voksede op i, tror jeg, sandsynligvis som et tre-værelses hus, et badeværelse, lille hus. Og vokser op i stramme kvartaler gjorde mig meget fokuseret på, hvem der er omkring mig, hvem har det godt i dag, hvem er ked af det – lidt som familie dynamik. Det blev boret i mig i de 18 år, jeg har boet hjemme. Og det har fået mig til at tænke lidt om hold. Hvad fungerer godt på et hold? Hvad virker det ikke godt? Så jeg tror, ​​at programmeringen af ​​mig startede som barn.

Molinsky: Har du nogensinde fået nogle råd tidligere i din karriere, at du måske ikke tog, men ønskede at du gjorde?

Engelsk: De siger, at du kun har en chance for at lave et første indtryk. Og kigger tilbage på min karriere, ved jeg, at da jeg var som en hotshot-programmør, og derefter direktør for ingeniørarbejde, var jeg meget utålmodig. Jeg ønskede alt med det samme. Jeg var virkelig kræsen om kvalitet, brugeroplevelsen, kvaliteten af ​​koden. Og jeg var nok lidt grov med folk. Som jeg ser tilbage, beklager jeg det, og jeg ville ønske, at jeg havde været mere mentor og coach end kritiker. Så jeg vil opfordre folk tidligt i deres karriere, hvis du er rigtig stærk på dit håndværk, bliver du ikke bare kritiker over for folk, som du opfatter som ikke så stærk, men bliver en træner.

Molinsky: Hvad med misforståelser, som du mener, at universitetsstuderende er kommet ind på arbejdspladsen?

Engelsk: På skolen tager du fem klasser på én gang, og de er alle forskellige emner. Når du arbejder i et professionelt firma, arbejder du typisk kun på en ting, og i stedet for en jack-of-all-trades skal du lære at blive en mesterhåndværkere. Og i stedet for at have opgaver, der tager uger som studerende, arbejder du på ting, der tager måneder, hvis ikke længere, som en professionel. Og du skal bruge fasthed og udholdenhed til at perfektere noget med et hold i flere måneder eller kvartaler eller år. Det er sådan en anden følelse end at arbejde i den akademiske verden.

Molinsky: Hvordan balancerer du at være en individuel bidragyder og et medlem af et hold?

Engelsk: Jeg kan huske, da jeg gik til den første Tom Brady Super Bowl i New Orleans i 2002. St. Louis annoncerede deres spillere en ad gangen, da de gik ud på banen. Og det var tid for patrioterne, som alle løb op på banen sammen, som et hold i stedet for enkeltpersoner. I et firma skal du gøre dit job som individ, og sørg for at du er produktiv som medlem af teamet. Men succesen er holdets succes.

">

Hvis du nogensinde har bestilt rejse online, har du sikkert hørt om Paul Englands selskab Kayak, som han grundlægger i begyndelsen af ​​2004, og som voksede til at blive en af ​​de mest populære søgemaskiner i rejsebranchen. Men hvad du måske ikke ved om Paulus, er at han studerede musik og computere på college, lærte latin på gymnasiet og er en seriel entrepreneur, der har grundlagt eller medfødt fire andre virksomheder ud over Kayak (Lola.com, GetHuman, Boston Light og Intermute) og tre nonprofits (summits.org, kingboston.org og winterwalkboston.org). Jeg fangede Paul på vores Fra Dorm Room til Board Room podcast for at diskutere sin karrierejse. Følgende uddrag fra dette interview er blevet redigeret og kondenseret for klarhed.

Andy Molinsky: Fortæl os noget, du har lært fra at vokse op, der har været et aktiv for dig i dag?

Paul engelsk: Jeg er en af ​​syv børn. Så en familie på ni og vi voksede op i, tror jeg, sandsynligvis som et tre-værelses hus, et badeværelse, lille hus. Og vokser op i stramme kvartaler gjorde mig meget fokuseret på, hvem der er omkring mig, hvem har det godt i dag, hvem er ked af det – lidt som familie dynamik. Det blev boret i mig i de 18 år, jeg har boet hjemme. Og det har fået mig til at tænke lidt om hold. Hvad fungerer godt på et hold? Hvad virker det ikke godt? Så jeg tror, ​​at programmeringen af ​​mig startede som barn.

Molinsky: Har du nogensinde fået nogle råd tidligere i din karriere, at du måske ikke tog, men ønskede at du gjorde?

Engelsk: De siger, at du kun har en chance for at lave et første indtryk. Og kigger tilbage på min karriere, ved jeg, at da jeg var som en hotshot-programmør, og derefter direktør for ingeniørarbejde, var jeg meget utålmodig. Jeg ønskede alt med det samme. Jeg var virkelig kræsen om kvalitet, brugeroplevelsen, kvaliteten af ​​koden. Og jeg var nok lidt grov med folk. Som jeg ser tilbage, beklager jeg det, og jeg ville ønske, at jeg havde været mere mentor og coach end kritiker. Så jeg vil opfordre folk tidligt i deres karriere, hvis du er rigtig stærk på dit håndværk, bliver du ikke bare kritiker over for folk, som du opfatter som ikke så stærk, men bliver en træner.

Molinsky: Hvad med misforståelser, som du mener, at universitetsstuderende er kommet ind på arbejdspladsen?

Engelsk: På skolen tager du fem klasser på én gang, og de er alle forskellige emner. Når du arbejder i et professionelt firma, arbejder du typisk kun på en ting, og i stedet for en jack-of-all-trades skal du lære at blive en mesterhåndværkere. Og i stedet for at have opgaver, der tager uger som studerende, arbejder du på ting, der tager måneder, hvis ikke længere, som en professionel. Og du skal bruge fasthed og udholdenhed til at perfektere noget med et hold i flere måneder eller kvartaler eller år. Det er sådan en anden følelse end at arbejde i den akademiske verden.

Molinsky: Hvordan balancerer du at være en individuel bidragyder og et medlem af et hold?

Engelsk: Jeg kan huske, da jeg gik til den første Tom Brady Super Bowl i New Orleans i 2002. St. Louis annoncerede deres spillere en ad gangen, da de gik ud på banen. Og det var tid for patrioterne, som alle løb op på banen sammen, som et hold i stedet for enkeltpersoner. I et firma skal du gøre dit job som individ, og sørg for at du er produktiv som medlem af teamet. Men succesen er holdets succes.