Få betalt $ 30 – $ 50 per time for at afhente papirkurven for ekstra penge!


Hej! I dag har jeg en god artikel fra Brian Winch. Brian lever (det er en $ 650.000 + per år forretning for ham) ved at afhente affald. Jeg har hørt sin historie meget for nylig, så da han bad om at skrive for Making Sense of Cent, sagde jeg selvfølgelig JA! Nedenfor er hans historie og råd.

 Brian lever (det er en $ 650.000 + per år forretning for ham) ved at afhente affald. Han kender til folk, der laver en ekstra $ 20.000 - $ 40.000 om året på siden, blot ved at rydde op i kuld. Den første årsag til at arbejde på siden er at skabe ekstra indkomst på siden. Vis mig en person, der ikke vil øge deres indkomst! Ud over det positive pengestrømme ved at bruge dine ikke-arbejdstimer mere produktivt, er der nogle fordele ved at lancere din egen side-hustle-ide:

Creative Outlet. Du kan være rigtig succesfuld inden for din karriere, men er du passioneret over det? Hvad gør du i din fritid, så snart du kigger ud på dit job? At have en travl fokus på din hobby kan give et positivt udløb for din kreative energi.

Frihed. Når du er fokuseret på din sides trængsel, er du din egen chef. Du er ikke kun fri fra ledelsen, men også i mit tilfælde kan jeg være fysisk fri og ikke kædet til et skrivebord.

Indkomstdiversificering. At miste et job kan sætte den gennemsnitlige person i en tailspin – især hvis de ikke har en backupplan. I dette uheldige scenario kan din travlhed være din backupplan i et stykke tid. At have flere indtastningsstrømme kan også hjælpe i tilfælde af akut nødhjælp, hvis du beslutter dig for at skifte job eller står overfor flytning.

Færdighedsbygning. Iværksættere lærer at bære mange hatte i deres forretning. Uden en dedikeret HR-, IT-, regnskabs- eller marketingafdeling kommer du til at indse, at du skal finde ud af, hvordan du gør ting, du måske har stolt på andre til at klare i fortiden. Hvem ved, du kan endda være i stand til at anvende disse nye færdigheder på dit faste job.

Balance. At arbejde på en sidevifte betyder, at du vil være naturligvis mere engageret og optaget! At sige "Nej" til obligatoriske invitationer eller fremmede anmodninger bliver anden karakter. Vi må indrømme for os selv, at der er en grænse for, hvor meget vi kan gøre om dagen, og når vi gør det, tillader vi os selv at prioritere vores liv og fokusere på det vigtigste – opnå en sund balance.

Nå de finansielle mål. Du kan få din økonomiske fremtid kortlagt gennem pensionering. Men vil du ikke gerne komme hurtigere her? En sideløft hjælper dig med at tjene den ekstra penge for at fremskynde din økonomiske udvikling.

Der er et ubegrænset antal måder at tjene ekstra penge på siden. Mit råd om valg af en sidestrømside er at finde ud af hvad der inspirerer dig og gør dig glad. Kig efter et lyspære øjeblik. Da min glødelampe gik ud, forfulgte jeg min sideshustleide og fandt økonomisk frihed – og du kan også!

Relateret indhold på at tjene ekstra penge:

Så let som at tage en tur

I 1981 jeg var ved et personligt korsvej. Dag ind og dag ud gik jeg til mit unfulfilling fuldtidsjob i en sportsforretning. Jeg var elendig. Jeg var uinspireret. Jeg manglede motivation. Skal dette blive mit liv? Noget inde i mig længtes efter mere, men her var jeg med et gymnasium diplom, en lille opsparingskonto og masser af regninger at betale. Hvad kunne jeg muligvis gøre?

En dag gik inspiration, som jeg mindede om, at min far plejede at tjene ekstra penge på siden ved at rydde op i et lokalt indkøbssted. Jeg var gået sammen med ham et par gange som barn, og jeg huskede, hvor nemt det var. Det var bogstaveligt talt en sag om os at gå rundt på ejendommen, der rydde op i kuld, før butikkerne åbnede den næste dag og fik betalt for det . Dette var mit lyspære øjeblik.

Min motivation begyndte at sparke ind, og jeg begyndte at tænke på, hvordan jeg med held kunne udvikle denne sides trængselsidee. Jeg begyndte at kontakte ejendomsadministrationsselskaber og tilbød at rengøre deres detail-, kontor- og lagerejendomme dagligt. Dette var arbejde, jeg kunne opnå før og efter mit fuldtidsjob i sportsforretningen! Da jeg begyndte at logge på flere og flere ejendomme, indså jeg, at jeg havde en levedygtig forretning på mine hænder. Jeg følte mig nu bemyndiget!

Efter blot to måneder af dette sidelystende eventyr lavede jeg mere indkomst end på mit fuldtidsjob. Kan du gætte hvad jeg gjorde næste? Yep – jeg slap mit arbejde, og Cleanlots blev født.

Fordele ved at eje en parcelboksfjernelsesvirksomhed

Ville de fleste beskrive min virksomhed som glamourøs?

Sandsynligvis ikke, men et kuldfjernelsesjob har mange personlige fordele – hvis du kan se forbi skraldespanden. Hvor succesrig du bliver afhænger kun af din arbejdsmoral, vedholdenhed og attitude. I de 35 + år, jeg har kørt Cleanlots har jeg haft disse mange fordele:

Det forstyrrer ikke et 9-5 job. Du kan fortsætte med at arbejde på dit primære job og tjene ekstra penge på siden med kuldrensning. Parkeringsaffald fjernelse er udført uden for kundernes syn – hvilket betyder sene aftener eller tidlige morgener. Personligt nyder jeg mig til at arbejde udendørs om morgenen. Hør de første sangfugle af dagen, der arbejder i de køligere temperaturer, inden dagen opvarmes, tidlig morgendug og observerer lejlighedsvis dyreliv i daggry. Ofte tilbydes jeg morgenkaffe eller en sen nat skive pizza fra klienter, der sætter pris på det arbejde, jeg laver.

Rutine. Jeg finder trøst i at have en daglig rutine. Jeg kan gå på autopilot, men alligevel udføre opgaven ved hånden. Tror ikke det betyder, at dette job er kedeligt. Jeg har altid interessante, nogle gange sjove historier til at dele mine rengøringseventyr (se Bonus fund!) Nedenfor. Det er også en stor brug af tid til at lytte til musik eller din yndlings podcast, mens du arbejder.

Lavrisiko. Da jeg besluttede at starte min side trængsel idé jeg kun investerede $ 200. Når du tænker på den potentielle indkomst, er $ 200 en værdifuld investering. Der er ingen særlige færdigheder eller uddannelse involveret. (Husk: Jeg startede denne forretning med kun et gymnasium diplom!). Du kan vokse din virksomhed så langsomt eller hurtigst muligt. Til sidst voksede jeg min virksomhed til at rekruttere andre for at hjælpe mig med oprydning. Nu er $ 200-side-trængsel investeringen blevet til en $ 650.000 + per år virksomhed.

Ingen problemer. Når jeg har afsluttet mit arbejde, har jeg resten af ​​dagen til at gøre som jeg vil. Selvstændig beskæftigelse betyder ingen tid til at slå. Ingen trafikpropper til at stresse ud over. Ingen chef at rapportere til! Hvis du kan komme til det punkt, hvor du har succes og kan afslutte dit almindelige job, garanterer jeg, at du vil nyde at være din egen chef og aldrig se tilbage. Selvstændig beskæftigelse er hvor jeg fandt min uafhængighed, frihed og empowerment.

Recession-proof. Der er ingen mangel på arbejde i denne virksomhed. Er folk kuldet mindre end 30 år siden? INGEN! Folk har ikke en tendens til at tro, kuld er et problem, medmindre de handler på en rodet ejendom. Rygere kaster stadig deres bukker som de vil. Jeg har været vidne til, at folk tømmer deres køretøjer på en parkeringsplads, selvom der var en affaldsdumper i nærheden. Det er en skam! Og ejendomsejere har svært ved at holde op. Det er her vi træder ind! Bor i et højt vækstområde? Endnu bedre. Er det ikke fantastisk, hvor mange kommercielle ejendomme med parkeringspladser der er? Overvej hvor mange af disse blev bygget inden for de sidste ti år. Alle disse egenskaber skal vedligeholdes regelmæssigt.

Grøn industri. Jeg har en stor følelse af stolthed og tilfredshed ved at vide, at min virksomhed gør for et renere, grønnere miljø. Ikke alle vil rydde op efter folk – jeg får det. Flere penge til de af os, der gør! Jeg nyder at mærke indflydelse i mit samfund med denne grønne service.

Intet dyrt udstyr til at købe. Da jeg først startede, brugte jeg standardværktøjerne, som f.eks. Besætninger, støvsugere og værktøj til gnistgreb. Du kan endda allerede have disse i din husstand. Et særligt strømpebuksværktøj kan findes hos din lokale rengøringsforretning for mindre end $ 50. Du finder hvad der virker bedst for dig. Jeg opdagede en perle af et kollopsamlingsværktøj, der giver mig mulighed for at feje op næsten lige så hurtigt som jeg kan gå. Ikke alene blev det hurtigere end min rengøringstid, men det kan også afhente selv de mindste kuldmaterialer, der resulterer i øget effektivitet.

Øvelse. Hvor mange job kan du nævne, der vil betale dig for at tage en tur? Da jeg først startede og gjorde alt kuldfjerning selv, gik jeg et par miles om dagen. Tænd din skridttæller eller personlig fitness tracker og se hvor mange trin du tager på en dag! Du tager dig af dig selv såvel som dine kunder og miljøet.

Bonusfund! Du ville ikke tro på nogle af de ting, jeg har stødt på under mine strøelsefjernelsesoplevelser. Ud over typisk kuld (madpakker, drikkekopper, cigaretstumper) finder jeg undertiden tøj, mobiltelefoner, tegnebøger og lige penge! Jeg returnerer alle værdigenstande, der kan identificeres, men forkrøllede regninger er spændende at støde på og gå lige i lommen. For mange år siden fandt jeg en krøllet $ 2 regning på jorden, og jeg var endnu mere overrasket over at opdage en $ 100 regning indpakket inde i den. En anden gang bemærkede jeg en snavset rulle af regninger ved siden af ​​affaldsdumperen, da jeg gik for at tømme min samlingstaske. Efter at have taget det hjem og tørrede det ud (det så ud som det havde været der i nogen tid), regnede jeg alle regninger – $ 600! Nogenes uforsigtige tab blev til min rentable gevinst.

Mulighed: Tjen penge ved at tage en tur

Hvis du tænker på, at en parkeringsplads for kuldfjernelse kan være rigtig for dig her er tre trin, du kan tage i dag for at tjene ekstra penge på siden.

] Du kan opkræve $ 30 – $ 50 per time. Faktisk kender jeg til folk, der laver en ekstra $ 20.000 – $ 40.000 om året på siden, simpelthen ved at rense kuld.

Først skal du køre. Tænk bare på alle potentielle rengøringsaftaler, du har i dit fællesskab. Se på alle de kommercielle ejendomme i dit område. Shopping plazas, kontorbygninger, lagersteder. Alle er potentielle kontrakter. De fleste ejendomsadministratorer ønsker ikke at gøre det "beskidte job" selv. Men det gør du, og de betaler dig smukt for at gøre det. Måned efter måned. År efter år.

For det andet opretter du en liste over kontakter. Jeg har fundet ud af, at Commercial Real Estate Management selskaber er din bedste kilde til forretning. De er indgået af ejendomsejere til at styre og vedligeholde deres kommercielle ejendomme. Et administrationsselskab har typisk flere ejendomme i deres portefølje. En god forvaltningsselskabs kontakt kunne blive til snesevis af potentielle kontrakter.

Tredje, læn dig på mig, Brian Winch . Jeg udviklede en trin-for-trin vejledning om, hvordan man starter og kører en parkeringsplads for affaldsrengøring. Dette er en betjeningsmanual, der hjælper dig med at konfigurere, starte og køre din sides trængsel. Jeg er også dedikeret til din succes og er tilgængelig via telefon for at snakke dig igennem eventuelle spørgsmål du måtte have.

Jeg bliver ofte spurgt: "Hvis denne forretning er så god, hvorfor dele den med nogen?" Faktum er, at denne forretning lykkes lokalt. Jeg kunne ikke operere i din by ligesom du ikke kunne i mine. Sandheden er, jeg har intet at tabe ved at lære dig, hvad jeg ved og meget mere at vinde ved at "lade" dig ind på mine hemmeligheder – hvilket vil være til vores gensidige fordel. Det bliver en win / win situation for os begge!

Ligegyldigt hvilken side trængsel idé du vælger at forfølge jeg beder dig om at komme i gang i dag! Tag de ikke-arbejdstimer og få dem til at fungere for dig! Nyd al kreativitet, diversificering, balance, personlig vækst og økonomisk frihed, som en sidestrøm kan give. Du vil ikke fortryde det.

Hvordan opfanger du skrald for ekstra penge til dig?

Deltag i gratis Master Your Money kursus!

Deltag i gratis email kursus og f inally lære at styre dine penge bedre, afbetale gæld, spare flere penge og nå økonomisk frihed