Foliepakke italiensk pølse, kartofler og grøntsager


Dette er et sponsoreret indlæg skrevet af mig på vegne af Klements pølse. Alle meninger er 100% mine.

Uanset om du har brug for et måltid til grillen, bålpladsen eller ovnen, er denne foliepakke italiensk pølse med kartofler og Veggies fyldt med smag og så let at gøre!


 Uanset om du har brug for et måltid Til grillen, bålplads eller ovn er denne foliepakke italiensk pølse med kartofler og veggies fyldt med smag og så let at lave!

Jeg voksede op, mine forældre elskede at tage os med camping, og "foliepakke middage" var altid en "ting" med os. De er nemme at lave, kan smides lige på grillen eller et rack over et lejrbål, og oprydning er en leg!

Da jeg blev ældre og startede min egen familie, var jeg ikke længere "stor" på camping, men min datter elsker at gøre det og vil på camping ture med sine venner og deres familie. Efter hendes sidste tur fortalte hun mig, at de havde kogt middag en nat ved hjælp af "foliepakke" -metoden, og det bragte nogle gode minder.

Så da Klements pølse bad mig om at lave en opskrift ved hjælp af en af ​​deres pølser Som en del af deres kampagne for kampagner i WhatsCookingWednesday besluttede jeg at trække folien ud og lave en opskrift, jeg havde elsket som barn!
Klement s sendte mig 2 slags pølse til at prøve, fordi jeg aldrig havde prøvet deres produkter før, ville jeg lave lidt forskning. Deres pølser er lavet i små partier ved hjælp af premium stykker af oksekød og svinekød. De er glutenfrie, og de bruger aldrig MSG . De smager naturligvis deres produkter i rigtige røghuse.

Men hvad der virkelig betyder noget er smagen, rigtigt?

Vi nød deres Cheddar Summer Pølse med nogle kiks og sennep (selvom min en søn sætte grill sauce på det, fordi han lægger det på alt) og alle elskede det. Der var en generøs mængde ost inde i pølsen og smagen var fantastisk!

Men for den italienske pølse? Jeg besluttede at få lidt mere kreativ .
Min mor plejede bare at lave en kombinationsboks af polsk pølse, grønne bønner og kartofler, men Jeg arbejdede med italiensk pølse og en grøntsagshave, der er ude af kontrol. Jeg gik udenfor og plukket en courgette, nogle grønne bønner og den sidste af min orange peberfrugter (sniff). Jeg tilføjede i nogle baby røde kartofler, en løg og nogle olie og krydderier og min Foliepakke italiensk pølse med kartofler og Veggies blev født!

Forresten – jeg lavede fem foliepakker til vores familie og hældte resten af bland i en bageplade og kog den på den måde. Foliepakkerne tog meget mindre tid for kartoflerne til at blive fuldt kogte og skabte den egen sauce. Blandingen i bagningsskålen var lige så smagfuld.
Tip: Jeg brugte italiensk krydderi til 3 af de 5 pakker, men jeg havde også en flaske kubansk krydderi, som jeg havde lyst til at prøve . Jeg brugte den cubanske krydderi til 2 af pakkerne, og jeg synes virkelig, jeg kunne godt lide den cubanske krydderi bedre, men det havde bestemt mere af et "spark" til det. Forsøg med dine yndlingssager!

Nyd!

Foliepakke Italiensk Pølse, Kartofler og Grønsager

Uanset om du har brug for et måltid til grillen, bålpladsen eller ovnen, er denne foliepakke italiensk pølse med kartofler og Veggies er fyldt med smag og så let at gøre!

Ingredienser

 • 14 oz fuldkogt italiensk pølse (som Klement's Pølse), skåret ind i mønter
 • 1 medium courgette skæret i stykker af bitstørrelse [19659020] 1 stor peber, skåret i bitstykker
 • 1 medium gul løg, hakket
 • 24 oz baby kartofler (jeg brugte baby rød), skåret i stykker af bit
 • et par håndfulde friske grønne bønner trimmet
 • ⅓ til ½ kop olivenolie
 • 3 til 4 spiseskefulde italiensk krydderi
 • salt og peber til smag
 • VALG: frisk persille til topping

Instruktioner

 1. Tilsæt olivenolie og krydderier til en stor skål. Rør for at kombinere.
 2. Placer alle resterende ingredienser (undtagen persille) i skålen og rør indtil alt kød og grøntsager er overtrukket (tilsæt mere olie og krydderier, hvis du har brug for det, men pas på ikke at tilføje for meget olie ellers det vil "koge" kød og grøntsager i foliepakkerne.)
 3. Placer 2 12 "firkanter af aluminiumsfolie oven på hinanden og læg ⅙ af blandingen i midten af ​​folien.
 4. Tag 2 modstående sider Fold de to andre sider op til toppen

Hvis madlavning i en ovn:

 1. Bages ved 400F i 30 minutter eller indtil kartoflerne er ømme

Hvis madlavning på en grill eller bål:

 1. Kog i 15-20 minutter eller indtil kartoflerne er ømme

Hvis du laver mad i en opvaskemaskine:

 1. Brug en stor nok bageplade (eller 2), at du har et lavt lag . Cover med folie og bage ved 400F i 45 minutter eller indtil kartoflerne er ømme

Nyd!

3.5.3226
Foliepakke Italiensk Korv, P otatoer og grøntsager

 Besøg Sponsorer Site

<! –

->