Gin blomstrer Robin Wilson på Smithereens, Life On the Road, turnéplaner<div _ngcontent-c17 = "" innerhtml = "

I de første to dele af denne interviewserie diskuterede Gin Blossoms-frontmanden Robin Wilson selvmordet fra bandets tidligere hovedgitarist Doug Hopkins, hvordan han lærte at synge, specielle øjeblikke på vejen, hvordan publikum adskiller sig i dag mod i 1990'erne og om han nogensinde bliver træt af at spille hits som "Found Out About You" og "Hey Jealously." I del 3 her taler sangeren om livet på vejen, bandets seneste indsats "Mixed Reality", hans tilknytning til The Smithereens og næste års turnéplaner.

Jim Clash: Hvordan balanserer du livet på vejen med livet derhjemme?

Robin Wilson: Jeg prøver at kompensere for mit fravær, når jeg er hjemme. Jeg kører ærinder for min søn og hans mor, tager hunden til dyrlægen, får dagligvarer og gør bare hvad jeg kan for at støtte dem, mens jeg er i nærheden. Livet på vejen er virkelig enkelt. Jeg har kun en eller to ting, jeg har brug for at vide hver dag – hvad tid skal jeg være i lobbyen for showet, hvad tid skal vi forlade byen. Livet er virkelig enkelt: bare træne, spise, sove og synge rock and roll. Men når du kommer hjem, er der en fyldig stak mail, du er nødt til at indhente alle dine pligter og ærinder osv. Jeg kom lige hjem i går. Faktisk er i dag den første dag i en måned fri, første gang vi har haft en hel måned fri på et par år. Jeg stirrer ned ad tønden på hjemmemarkedet, jeg er nødt til at tackle. Jeg ordner med at bruge en god del af denne eftermiddag på at lave en liste over alle de ting, jeg skal gøre: telefonopkald, jeg er nødt til at foretage, sånt. Men det bliver dejligt at være hjemme i tre uger.

Sammenstød: Du har gjort ting med The Smithereens. Hvordan blev du tilsluttet dig dem?

Wilson: Det var faktisk min ekskone, der er tæt på en af ​​bandets veninder. Da de sammensatte hyldestekoncerten til Pat DiNizio. min eks ringede til hendes ven og fortalte hende, at de virkelig skulle have mig på regningen. Så kæresten satte bandet min deltagelse, men de lignede: ”Vi kender ikke denne fyr.” Men kæresten sagde: ”Stol på mig. Dette bliver virkelig godt. Han kommer til at sprænge alle væk. ”Jeg havde mødt Pat flere gange, men jeg kendte ikke rigtig de andre fyre. Jeg mødte op til hyldesteshowet og var virkelig godt forberedt, optrådte godt og slå det ud med bandet. I slutningen af ​​dagen gik jeg til deres påklædningsværelse for at sige farvel, og jeg sagde bare fladt ud, ”Jeg ville meget gerne synge med jer nogle mere. Hvis du har brug for nogen, så lad os tale om at lave nogle shows. ”Det fungerede temmelig godt. Jeg har et par shows med dem, der kommer op i januar. Vi spiller New York City. Vi var nødt til at omplanlægge optræden, så jeg ved ikke datoen endnu, men det skulle være et stykke tid i slutningen af ​​januar eller februar i Sony Hall.

Sammenstød: Hvordan går det med din seneste indsats, & nbsp; "Mixed Reality"?

Wilson: Det er meget godt modtaget. Jeg kan se folk synge sammen med melodierne. Det får en masse spil på Spotify og de andre streamingtjenester. Men folk køber ikke poster længere. Det er en succes, at vores fans elsker det, og det er blevet modtaget kritisk. Men vigtigst af alt kan vi se svaret. Vi kan spille en ny sang, og den holder op til vores mere klassiske materiale. Du ved, vi kan bevare publikums opmærksomhed.

Sammenstød: Hvad er Gin Blossoms 'turnéplaner for næste år?

Wilson: Vi har spredte shows gennem foråret, og vi arbejder på en stor turné i sommer. Vi har lige scoret det, så vi er ude som en pakke med shows over hele landet. Det er ikke blevet annonceret endnu, så jeg kan ikke fortælle dig, hvem det er. Men vi har noget i tasken, og vi får en dejlig sommer næste år.

">

I de første to dele af denne interviewserie diskuterede Gin Blossoms-frontmanden Robin Wilson selvmordet fra bandets tidligere hovedgitarist Doug Hopkins, hvordan han lærte at synge, specielle øjeblikke på vejen, hvordan publikum adskiller sig i dag mod i 1990'erne og om han nogensinde bliver træt af at spille hits som "Found Out About You" og "Hey Jealously." I del 3 her taler sangeren om livet på vejen, bandets seneste indsats "Mixed Reality", hans tilknytning til The Smithereens og næste års turnéplaner.

Jim Clash: Hvordan balanserer du livet på vejen med livet derhjemme?

Robin Wilson: Jeg prøver at kompensere for mit fravær, når jeg er hjemme. Jeg kører ærinder for min søn og hans mor, tager hunden til dyrlægen, får dagligvarer og gør bare hvad jeg kan for at støtte dem, mens jeg er i nærheden. Livet på vejen er virkelig enkelt. Jeg har kun en eller to ting, jeg har brug for at vide hver dag – hvad tid skal jeg være i lobbyen for showet, hvad tid skal vi forlade byen. Livet er virkelig enkelt: bare træne, spise, sove og synge rock and roll. Men når du kommer hjem, er der en fyldig stak mail, du er nødt til at indhente alle dine pligter og ærinder osv. Jeg kom lige hjem i går. Faktisk er i dag den første dag i en måned fri, første gang vi har haft en hel måned fri på et par år. Jeg stirrer ned ad tønden på hjemmemarkedet, jeg er nødt til at tackle. Jeg ordner med at bruge en god del af denne eftermiddag på at lave en liste over alle de ting, jeg skal gøre: telefonopkald, jeg er nødt til at foretage, sånt. Men det bliver dejligt at være hjemme i tre uger.

Sammenstød: Du har gjort ting med The Smithereens. Hvordan blev du tilsluttet dig dem?

Wilson: Det var faktisk min ekskone, der er tæt på en af ​​bandets veninder. Da de sammensatte hyldestekoncerten til Pat DiNizio. min eks ringede til hendes ven og fortalte hende, at de virkelig skulle have mig på regningen. Så kæresten satte bandet min deltagelse, men de lignede: ”Vi kender ikke denne fyr.” Men kæresten sagde: ”Stol på mig. Dette bliver virkelig godt. Han kommer til at sprænge alle væk. ”Jeg havde mødt Pat flere gange, men jeg kendte ikke rigtig de andre fyre. Jeg mødte op til hyldesteshowet og var virkelig godt forberedt, optrådte godt og slå det ud med bandet. I slutningen af ​​dagen gik jeg til deres påklædningsværelse for at sige farvel, og jeg sagde bare fladt ud, ”Jeg ville meget gerne synge med jer nogle mere. Hvis du har brug for nogen, så lad os tale om at lave nogle shows. ”Det fungerede temmelig godt. Jeg har et par shows med dem, der kommer op i januar. Vi spiller New York City. Vi var nødt til at omplanlægge optræden, så jeg ved ikke datoen endnu, men det skulle være et stykke tid i slutningen af ​​januar eller februar i Sony Hall.

Sammenstød: Hvordan går det med din seneste indsats, "blandet virkelighed"?

Wilson: Det er meget godt modtaget. Jeg kan se folk synge sammen med melodierne. Det får en masse spil på Spotify og de andre streamingtjenester. Men folk køber ikke poster længere. Det er en succes, at vores fans elsker det, og det er blevet modtaget kritisk. Men vigtigst af alt kan vi se svaret. Vi kan spille en ny sang, og den holder op til vores mere klassiske materiale. Du ved, vi kan bevare publikums opmærksomhed.

Sammenstød: Hvad er Gin Blossoms 'turnéplaner for næste år?

Wilson: Vi har spredte shows gennem foråret, og vi arbejder på en stor turné i sommer. Vi har lige scoret det, så vi er ude som en pakke med shows over hele landet. Det er ikke blevet annonceret endnu, så jeg kan ikke fortælle dig, hvem det er. Men vi har noget i tasken, og vi får en dejlig sommer næste år.