Goood morgen !!! Jeg er tilbage!


Goood morgen !!! Jeg er tilbage!

magisk rydde op i bog & kaffe

Det har været et stykke tid, ikke? 🙂

Noget vildt eller skørt, der sker med dig for nylig?

Nogle vilde ting skete her – men desværre ikke alle i den "sjove" afdeling, haha ​​… Jeg kom lige tilbage fra et ER-besøg i weekenden, hvor jeg fandt ud af, at jeg havde lungebetændelse (ups), hvilket gør det til 2nd tid på hospitalet denne måned, da vi lige var der, da min søn besluttede at knække hovedet åbent ved poolen! 🙁 Heldigvis er vi begge hårde cookies, og vores sundhedsmæssige fordele er bonkers ($ 0 koster sønns besøg, hvor han skulle få 5 hæfteklammer!), Men det var bestemt ikke den bedste måde at pakke sommeren op …

I andre mere spændende nyheder er vi dog officielt alle flyttet ind !! Og 80% pakkes ud og lever ”normalt” igen! Det, jeg måske tilføjer, er væsentligt lettere at gøre, når du ikke har et dagjob, du har brug for, haha ​​… Det har også hjulpet os med at gøre noget godt med at udforske og slappe af i vores nye by hver uge, med nogle dage, der helt glemmer at tjek e-mail eller sociale medier, forestil dig det ?!

Faktisk, hvis det ikke var for folk, der spurgte mig, når jeg kom tilbage til bloggen, ville jeg have troet, at jeg allerede var pensioneret, haha ​​… Hvilket ville ikke være det bedste, da jeg meget stadig har brug for en indkomst 🙂 Og plus begyndte jeg lidt mangler du og følelsen af ​​produktivitet.

Men pausen er nu forbi! Tid til at få denne finanspolitiske fest på vej igen! Og jeg har fået en masse nye ideer og mini-epiphanies at dele med jer i de kommende uger, såvel som en større meddelelse og vores seneste nettoværdi-rapport før ulykken, som jeg hørte noget om i sidste uge ?!

I mellemtiden er her en masse andre små højdepunkter fra min tid væk, som måske eller måske ikke er af interesse for dig. Ville meget gerne høre hvad du kom ind i de sidste 40 dage! 🙂

  • Så premieren på dokumentationen med legen med FIRE! Det er virkelig cool, og du skal se, om det spiller rundt i din by!
  • Vi startede vores vilje !! Og med "start" mener jeg, vi fandt og kontaktede en advokat, vi kan lide, og næsten har udfyldt spørgeskemaet, så han har de nødvendige data for at få hvalpen klar en gang for alle …
  • Vi sparede en masse penge på vores bilforsikring af skifter til Geico flytter til Virginia 🙂 Hvilket alene sparede os næsten $ 400 / år (var også godt at opdatere vores brug, hvilket jeg er sikker på også hjalp, da vi kører meget mindre her)
  • Vi dræbte fru 'forlovelsesringforsikring ($ 67 / år) efter at vi var klar over, at vi har betalt over $ 700, siden vi fik den, selvom den ikke længere er vigtig for os! (En anden grund til at ringe og foretage en check på dine forsikringer! Ved aldrig, hvad der skjuler sig derinde fra gåede dage.)
  • Jeg købte en masse nye værktøjer til vores græsplæne og have, der har gjort mig mere begejstret over at have tendens til dem (mere om det senere)
  • Jeg læste et par fremragende bøger igen for at hjælpe med at holde sindet rigtigt: Marie Kondo's The Life-Changing Magic of Tidying Up og Bea Johnsons Zero Waste Home (skal prøve at lave min egen sennep og læbebalsam derhjemme fra hendes opskrifter!)
  • Og så i andre sundhedsrelaterede nyheder / advarsler: Forsøg aldrig nogensinde at hente en pengeskab på egen hånd og smide ryggen ud i 3 dage! 🙁 Jeg har aldrig en gang haft det sket med mig i mine 39 år, og WOW er det skræmmende at være så udugelig som det … Gav mig en sådan forståelse for, hvor vigtigt vores krop er, og vil ikke længere gå rundt og foregive at jeg ' m uovervindelig.

Og med det tager jeg mit eget råd og vender tilbage til at hvile igen for endelig at udslette denne overraskelse * lidelse …

Ser dig her tilbage i morgen! Tak for at du holdt dig rundt, mens jeg var ude af galavant! 😉 Hvad er nyt i din verden ?!

—-
* Sjov historie om denne lungebetændelse – Jeg vidste ikke rigtig, at jeg havde den, men min kone vækkede mig om aftenen og fortalte mig, at hun tror, ​​jeg havde en lungemboli, og at jeg var nødt til at gå til ER, så snart Jeg vågnede senere samme morgen. Man kan ikke rigtig sove efter at have hørt DET nyt dog selvfølgelig, så jeg hurtigt skimmede ud 2:30 og blev set, og selvom Dr. Google faktisk viste sig at være helt forkert (heldigvis!), Fangede de dette luskelig lidelse, som jeg nu er på medicin til … Så a) Tak til alle de betydningsfulde andre derude, der altid kigger efter os knoglemuskler !!!, og b) vent venligst ikke, indtil din kone bogstaveligt talt skal tvinge dig ud af sengen, når noget synes galt;) Det var en lykkelig afslutning denne gang, men det kunne have endt drastisk anderledes!

** Links til bøger ovenfor er Amazon-tilknyttede links

********
[Prefer to get these blog posts *weekly* instead of daily? Sign up to my new weekly digest here, and get other thoughts on life/business/money as well: jmoney.biz/newsletter]