Gør gamle årsag marketingkampagner dø eller bare falme væk?<div _ngcontent-c16 = "" innerhtml = "

Jeg har fået et par påmindelser om min dødelighed i de sidste par år (råd: har ikke hjerneblødning, hvis du kan undgå det), men ærligt talt føler jeg mig fantastisk i disse dage.

Eller i det mindste var jeg, indtil i sidste uge, da jeg blev slået på hovedet med bevis for et fagligt vidensgap mellem mig selv og mange af de tusinder, der arbejdede som mig i krydset mellem profit og formål i erhvervslivet.

Deltagelse i et symposium om “Formålets fordel,”& Nbsp; Jeg afsluttede en samtale med en meget lys professionel, der udforsker dette emne som en del af sit arbejde hos American Express. & Nbsp; “Det må være fascinerende,” kommenterede jeg, “at arbejde med integrationen af ​​økonomiske og sociale virkninger på hvad så mange vil overveje fødestedet for årsagsmarkedsføring. ”

Han så noget blankt på mig og spurgte, hvad jeg mente.

”Åh, jeg må have begyndt snesevis af præsentationer i årenes løb med en hentydning til American Express Statue of Liberty-kampagnen, som så mange betragter 'big bang' oprindelsen af ​​årsagsmarkedsføring," svarede jeg.

Han havde aldrig hørt om programmet fra 1986, der knyttet kortanvendelser og brug til donationer til renoveringen af ​​Lady Liberty og Ellis Island. & Nbsp; På et tidspunkt, hvor sådanne transaktionsprogrammer var nye, rejste initiativet $ 1,7 millioner, stimulerede store kommercielle aktivitetsspidser for Amex og fik en enorm mængde reklame.

Jeg påpeger ikke på nogen måde at kritisere min nye bekendtskab. & Nbsp; Faktisk sender jeg ham en kopi af min bog "Gode ​​værker!”, Som inkluderer en case study af kampagnen sammen med mine bedste ønsker for succes.

Jeg længes heller ikke tilbage til tyve eller tredive år siden, da store transaktionskampagner var rasende. & Nbsp; Jeg er meget glad for, at standarderne for vores felt har udviklet sig med tiden til at favorisere programmer for social påvirkning, der er meget mere integreret i Virksomhedens DNA – dens operationer, sourcing, medarbejderengagementprogrammer, forretningspraksis og forbrugervendt kommunikation.

Og alligevel tror jeg, at fagfolk, der arbejder med virksomhedernes sociale virkning, ville tjene godt til at lære lidt om nogle af fortidens store programmer for at have en bedre kontekst for deres nuværende arbejde.

For at hjælpe med denne indsats foreslår jeg, at læsere kigger på en artikel, som jeg har skrevet i 2016 kaldet “De ti mest indflydelsesrige årsag Marketingkampagner.”& Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp;

Jeg anerkender fuldt ud, at den på nogle måder er ret dateret. & Nbsp; For det første bruges udtrykket 'årsag til markedsføring' sjældent længere (og ofte bruges det på en nedsættende måde, fordi talere forbinder det med kortsigtet, inauthentisk indsats). & nbsp; Kun fire af indsatsen fortsætter i dag, og de har ændret sig enormt fra deres oprindelige inkarnationer.

Men som de siger: ”De, der ikke lærer historie, er dømt til at gentage det.” & Nbsp; Så tag et kig.

Og på gensidig måde ville jeg elske at vide, hvad du synes er det mest imponerende arbejdsmarkedsmæssige konsekvenser, der udføres i dag. & Nbsp; Vær venlig kast mig en linje eller kommenter Ti mest indflydelsesrige årsag Marketingkampagner post – der er intet, jeg elsker mere end en god casestudie, der viser, hvordan virksomheder kan gøre det godt ved at gøre det godt.

">

Jeg har fået et par påmindelser om min dødelighed i de sidste par år (råd: har ikke hjerneblødning, hvis du kan undgå det), men ærligt talt føler jeg mig fantastisk i disse dage.

Eller i det mindste var jeg, indtil i sidste uge, da jeg blev slået på hovedet med bevis for et fagligt vidensgap mellem mig selv og mange af de tusinder, der arbejdede som mig i krydset mellem profit og formål i erhvervslivet.

På et symposium om "The Purpose Advantage" afsluttede jeg en samtale med en meget lys professionel, der udforsker dette emne som en del af sit arbejde hos American Express. ”Det må være fascinerende,” kommenterede jeg, ”at arbejde med integrationen af ​​økonomiske og sociale virkninger på det, som så mange ville betragte som fødestedet for årsagsmarkedsføring.”

Han så noget blankt på mig og spurgte, hvad jeg mente.

”Åh, jeg må have begyndt snesevis af præsentationer i årenes løb med en hentydning til American Express Statue of Liberty-kampagnen, som så mange betragter 'big bang' oprindelsen af ​​årsagsmarkedsføring," svarede jeg.

Han har aldrig hørt om 1986-programmet, der forbandt kortapplikationer og brug til donationer til renoveringen af ​​Lady Liberty og Ellis Island. På et tidspunkt, hvor sådanne transaktionsprogrammer var nye, rejste initiativet 1,7 millioner dollars, stimulerede store kommercielle aktivitetsspidser for Amex og fik en enorm mængde reklame.

Jeg påpeger ikke på nogen måde at kritisere min nye bekendtskab. Faktisk sender jeg ham en kopi af min bog "Gode værker!", Der inkluderer et casestudie af kampagnen sammen med mine bedste ønsker for succes.

Jeg længes heller ikke tilbage til tyve eller tredive år siden, da store transaktionskampagner blev rasende. Jeg er meget glad for, at standarderne for vores felt har udviklet sig med tiden til at favorisere programmer for sociale påvirkninger, der er meget mere integreret i virksomhedens DNA – dens operationer, sourcing, medarbejderengagementprogrammer, forretningspraksis og forbrugermæssig kommunikation.

Og alligevel tror jeg, at fagfolk, der arbejder med virksomhedernes sociale virkning, ville tjene godt til at lære lidt om nogle af fortidens store programmer for at have en bedre kontekst for deres nuværende arbejde.

For at hjælpe med denne indsats foreslår jeg, at læsere kigger på en artikel, jeg har skrevet i 2016 kaldet "De ti mest indflydelsesrige årsag Marketingkampagner."

Jeg anerkender fuldt ud, at det på nogle måder er ganske dateret. For det første bruges udtrykket 'årsag til markedsføring' sjældent længere (og ofte bruges det på en nedsættende måde, fordi talere forbinder det med kortsigtet, inauthentisk indsats). Kun fire af indsatsen fortsætter i dag, og de har ændret sig enormt fra deres oprindelige inkarnationer.

Men som de siger: ”De, der ikke lærer historie, er dømt til at gentage det.” Så tag et kig.

Og på gensidig måde ville jeg elske at vide, hvad du synes er det mest imponerende arbejdsmarkedsmæssige konsekvenser, der udføres i dag. Giv mig en linje eller kommentar til indlægget om ti mest indflydelsesrige årsag Marketingkampagner – der er intet, jeg elsker mere end en god casestudie, der viser, hvordan virksomheder kan gøre det godt ved at gøre godt.