Jeg har altid troet, at rejseforsikring var en fidus – men det sparer mig $ 124, første gang jeg brugte den


I mellemtiden begyndte jeg at læse Allianz's politik, som jeg ganske vist ikke havde læst, da jeg købte. For en "rejseforsinkelse" sagde min politik, at jeg havde ret til en daglig grænse på $ 150.

Rejseforsikringsdækning beløb

Allianz


Til Amtrak's kredit var ombookingslinjen, da vi endelig ankom i Chicago, lang, men flyttede hurtigt. Mens jeg ventede, gik en repræsentant over linjen med nye billetter og hotel- og madkuponer til alle, der havde gået glip af deres forbindelser. Jeg ventede måske 15 minutter i alt.

En anden vigtig note: Amtrak tilbyder hotelkuponer til dem af os, der skulle vente natten over. Jeg havde planlagt møder til tidligt næste dag som et resultat af det forsinkede tog og havde ikke lyst til at køre til The Loop i rushtiden fra Midway Airport. Det viste sig også at være et værdifuldt øjeblik at sætte rejseforsikring på prøve.