Lad mig fortælle dig, hvor meget jeg elsker min nye mus


                            

Jeg får det rigtige: Hvis du arbejder på en computer hele dagen, bør du investere i en god mus af flere grunde end bare lang levetid.

Efter flere års tjeneste døde mine Microsoft og Logitech mus (som jeg plejede at bruge hjemme og på arbejde) på mig, og jeg erstattede dem med en billig mus fra et hjemmemarked her i Indien.

Det var en dårlig, dårlig ide.

Portronics Puck $ 8 har et ergonomisk design, der holder underarmen og håndleddet i en naturlig arbejdsstilling – men det gør dig også i tvivl om dit køb hurtigt nok takket være den forfærdelige byggekvalitet, mangel på funktioner og dårlig ydelse. Det føles billigere end det er, og jeg kunne ikke vente med at slippe af med det.

Selvfølgelig ville jeg sørge for, at jeg ikke scorede en dud næste gang, så jeg kiggede på The Wirecutter til råd og hentede en $ 25 Logitech Marathon M705, og dreng, hvilken forskel det gjorde for at min daglige computeroplevelse.

M705 er lydhør, komfortabel i min højre håndflade og leveres med alle de funktioner, jeg har søgt efter i en mus og derefter nogle. Rullehjulet arbejder vertikalt og vandret, så du kan springe mellem filer i Explorer og flere kolonner i TweetDeck; der er to ekstra tommelfingerknapper, som jeg har konfigureret til at skifte mellem browser faner, og der er en lille en nær bunden, der skifter mellem apps. Ikke mere Alt + Tab!

Åh, og du kan skifte mellem glat rulning, der tager dig fra toppen til bunden af ​​en lang webside med en enkelt fingerflap og ratcheted scrolling, der begrænser dig til tre linjer ad gangen. Jeg troede ikke, jeg ville bryde mig om at bruge det overhovedet, men det er en dejlig lille berøring, der giver mig meget mere kontrol over, hvordan jeg navigerer i Windows UI.

Tilladt, disse er alle små niceties, men de tilføjer alle til en signifikant bedre oplevelse i forhold til at bruge en fiddly mus, der føles – især da du vender dig til de ekstra knapper og funktioner over tid.

Jeg har tidligere følt på samme måde at opgradere fra et kæmpe membrantastatur til en med mekaniske kontakter; ud over at tillade større skrivenøjagtighed, er det simpelthen langt mere tilfredsstillende at bruge, og der er noget at sige om den faktor, når det kommer til en enhed, du bruger dagligt.

På samme måde gjorde Puck mig hele tiden lyst til at bruge en andens skrivebord og kunne ikke blive komfortabel selv efter et par måneder. Det er rart at have det rigtige værktøj til jobbet ved hånden, og M705 er bare det, der passer til min blanding af arbejde med dokumenter, billedredigeringsværktøjer og lydproduktionssoftware samt for spil i weekenderne. Det passer lige ind i min arbejdsgang, og du kan ikke sætte pris på det.

Så hvis du søger at forkæle dig selv med en gadgetopgradering, anbefaler jeg stærkt at overveje en anstændig mus, hvis du ikke allerede har en. Jeg er helt forelsket i M705, men det er måske ikke den rigtige for dig; Wirecutteren har nogle få andre anbefalinger til dem med et større greb eller kan ikke stå lyden af ​​clicky knapper. Du kan også tjekke denne roundup af store spilmus, hvis det er din overtalelse.