Min favorit rejsesæk (nogle farver under $ 25!)


Jeg gik på to kæmpe typer turer i denne måned.

Først rejste vores familie til Disneyland på vores store ”hvert femte år” -rejse. Vi gjorde Disneyland i fire dage i træk. Dagen efter vi vendte tilbage, tog min tretten år gamle datter og jeg til Israel og Jordan for en del sightseeing og en del servicerejse med vores kirke.

Naturligvis har vi lagt en masse kontanter i denne måned (og månederne frem til marts) for at betale for disse ture. Én ting jeg gør for at holde vores rejsebudget i skak er at gøre så lidt "prep shopping" som muligt, før vi rejser.

"Prep shopping" er den undskyldning, vi bruger til at gå ud og købe en flok nye ting inden en stor (eller lille) tur. Du skal, du skal til Hawaii, hvilket betyder, at alle "har brug for" et nyt par sandaler og nye badedragter. Eller du går på krydstogt, så du "har brug for" nye tøj til de smarte middage. Eller du rejser til udlandet, så du har brug for en ny garderobe, der kun består af ikke-rynke kjoler og lynlåsede, hurtigtørrede bukser.

Jeg prøver at huske, at mennesker, der bor på de steder, jeg besøger, lever et normalt liv og ikke har brug for specielt udstyr til at overleve klimaet, så heller ikke jeg. Så meget som vi kan bære tøj og sko allerede i vores garderobe og børnene bruger deres rygsække til skoleturen. Dette sparer os så mange penge – penge, som vi kan bruge til den reelle rejseoplevelse.

Så inden jeg rejste til Disneyland (igen, vores families gigantiske splurge-ferie) købte jeg kun to ting:

  1. Disney-mønt + lanyards til børnene (Mickey Mouse og Star Wars)
  2. En ny rygsæk til mig

Ja, jeg fik en ny rygsæk. Jeg er sådan en lille hykler. Men til mit forsvar havde jeg kun en overdreven rejse-rygsæk, der simpelthen var for stor til, at jeg kunne bruge som en dagpakke i Disneyland og turnere rundt i Mellemøsten.

Min ven, Kate, sprang for nylig på en Cath Kidston-pakke. De er smukke og olie-klud, så du kan udslette eventuelle spild eller pletter. Jeg var villig til at smide ned og få en selv, men jeg ventede til sidste øjeblik (som sædvanlig) og tingene sendes fra England.

Så jeg var nødt til at søge på Amazon (Prime 2-dages forsendelse er enhver udskyderens ven) for at finde noget lignende. Jeg var specifikt på udkig efter:

  1. Et søde blomsterdesign – Jeg ville have noget, jeg kunne bruge, da jeg også kom hjem.
  2. Mellemstor – stor nok til at være min bæreevne til flyet og til at bære børnenes tilfældige ting rundt i Disney, men lille nok til at jeg komfortabelt og på mode måde kunne bruge det under sightseeing. Bonus, hvis det ville passe til min 15-tommer bærbar computer.
  3. Rimelig praktisk – mindst en lomme til at holde på mine små ting, men ikke så mange lommer, at ting går tabt.

Jeg landede på Leaper Canvas Casual Daypack på Amazon. Det var et af disse “foreslåede produkter”, da jeg søgte efter den dyre stil. Det er klart, det er en knock-off (min favorit), og til under $ 30 var jeg villig til at tage det gamble, at måske kvaliteten ikke ville vare i de kommende år.

Dommen? Efter at have ramt Disneyland og Californien Adventure i fire solide dage og rejst gennem Israel og Jordan i næsten to uger, valgte jeg absolut en vinder.

Jeg elsker, elsker, elsker denne rygsæk. Det passer til alle mine kriterier nævnt ovenfor og er meget behageligt at transportere. Der er to sidelommer, der er store nok til at holde en 16,9 ounce plastikflaske. Stropperne er brede nok til at fordele rygsækets vægt godt. Og bunden af ​​mig er læder (okay, falskt læder) og viste ikke det snavs, det indsamlede, da vi rejste gennem Petra og andre støvede dele af Mellemøsten.

Denne pakke holder min 15-tommer bærbare computer, men det er en klemme. Det ville ikke passe til noget større.

Gå til Amazon for at tjekke deres valg af Leaper Canvas Casual Daypacks.

Følg Frugal Living NW på Pinterest!

Fantastisk udvalg af tavler fra bedste opskrifter og tip til sparsommelig levevis til hjælp til havearbejde og budgettering.

Dette indlæg kan indeholde tilknyttede links. Se oplysningspolitikken for mere information.