Mød den læge, der rent faktisk bekymrer sig om, hvad du spiser<div _ngcontent-c14 = "" innerhtml = "

Dr. Hazel WallaceHazel Wallace

"Når du mister en forælder i en ung alder, ændrer den dig, det får dig til at stille spørgsmålstegn ved alt om hvordan og hvorfor det skete, hvad de kunne have gjort forskelligt og helt sikkert, hvordan man stopper det for dig", siger Dr. Hazel Wallace aka "The Food Medic" som vi nipper kaffe i london s soho.

Det er en følelse, jeg kender mig selv, som jeg forklarer for hende, at jeg også har mistet min far på grund af dårlig sundhed, jeg er også blevet fascineret i kost og ernæring, og hvad jeg kan være i stand til at ændre. Imidlertid, mens jeg er gået ned i iværksætterruten for at løse dette problem – Hazel, hvis far gik væk, da hun var 14 år, fra et slagtilfælde, tog sig til lægeskolen.

"Ligesom de fleste unge var jeg ikke sikker på, hvad jeg ville gøre, så jeg først tilmeldte mig lige til læge i 3 år, da det gav mig mulighed for valg", hun siger. "Mens jeg var på Uni, fandt jeg mig selv dårligt, drikker for meget og kommer i virkeligheden hurtigt ud af form, og når jeg læser om kostvaner i blade, følte det sig bare som skrald."

Så Hazel besluttede at begynde at undersøge det hele for sig selv og tog personligt ansvar for både hendes kost og hendes sundhed. Hun startede en blog, for 7 år siden, kaldet 'The Food Medic', som begyndte at få trækkraft hurtigt.

"Den vanvittige ting er, at du får cirka 10 timers ernæringsuddannelse i 7 års medicinsk træning, vi er bare ikke betingede for at overveje forebyggelse mod kur. Det er kun i meget nyere tid, at folk har fokuseret så tungt på mad, da jeg startede, var folk ikke så interesserede i den samtale, men jeg fik held i timing med blogging, så jeg kunne få et publikum ret hurtigt, ved at tilbyde noget nyt."

Gennem populariteten & nbsp; af hendes blog blev Hazel tilbudt en bogaftale i hendes sidste år i den medicinske skole, som hun oprindeligt slog ned, bange for overfordragelse. Det var imidlertid en "nu eller aldrig" type situation, så hun afsluttede sin grad på samme tid som skriver bogen. Som en spirende læge bør hun selvfølgelig have kendt bedre, men hvornår tager lægerne deres egne råd?

"Jeg endte med helvedesild, strep hals og bare følte mig virkelig forfærdelig i lang tid, så jeg lærte en værdifuld lektion, men efter refleksion er jeg glad for, at jeg gjorde det, fordi det hjalp med at forme min karriere".

Derefter vidste hun, at hun ønskede at forfølge begge, – Hazel synes ikke at være den kompromitterende type. Hendes drev og ambition & nbsp; gennemgår jævnligt vores interview, men på en menneskelig og charmerende måde, der afspejler positivt på hendes livsvalg.

Hun afsluttede resten af ​​sin medicinske grad og er nu en fuldt kvalificeret læge, har skrevet en anden bog og fokuseret sin energi på at opbygge et fællesskab af loyale tilhængere gennem hende Instagram-konto.

Ved 28 år gammel, 7 år siden startende en blog, har hun samlet over 300.000 lidenskabelige og dedikerede tilhængere, og hun bruger en rimelig tid til at lære dem at kende, hvad de finder værdifulde, og hvad de ikke gør, så hun kan bedre tjene dem. "Jeg har lyst til at have en enestående mulighed for at være til tjeneste, og dele ernæringsmæssige indsigter og rådgivning fra en medicinsk synsvinkel, som er en sjælden gave, jeg er heldig at dele", hun siger. "Jeg har indskrevet det sidste år i en kandidatgrad i folkesundhed og ernæring for at sikre, at jeg virkelig er i færd med at ridse og bidrage med størst mulig værdi til mine tilhængere".

En typisk opskrift fundet på The Food Medic Blog, Foto af & nbsp;Ellis Parrinder & nbsp;Hazel Wallace

Alt dette beder mig naturligvis stille det spørgsmål, vi alle undrer os over – "hvordan har du tid?"

Med en podcast ud, føles det svært at forestille sig, at alle kunne passe alt dette og være en praktiserende læge.

"Jeg har brugt tid på at forsøge at analysere, hvor jeg er bedst egnet til at bruge mere af min tid, og mens jeg elsker at være læge, tror jeg, at dette er mit rigtige kald, så jeg tager lokumjob i UCL, fordi det er vigtigt for mig at fortsætte min uddannelse, men i virkeligheden ved jeg, at jeg kan bidrage meningsfuldt til samfundet baseret på den fantastiske feedback, jeg får fra mit fællesskab af tilhængere".

Med 85% af hendes efterfølgere er kvinder mellem 25 og 40, bruger hun meget tid på at besvare deres spørgsmål og interagere med dem regelmæssigt.

"Det er en mærkelig ting", siger hun til mig på refleksion. "Jeg ved, hvor ensom et sted sociale medier kan være, og jeg forsøger at begrænse min egen brug, selvfølgelig ved jeg videnskabeligt, hvor skadeligt det kan være for vores mentale sundhed, men for mig kan det være et sted for mig at være et sted at finde trøst og et sted at tilhøre. Jeg får sådan energi i at engagere mig med mit fællesskab, det mildrer ulemperne".

Dr. Wallace vælger friske råvarer til en skydeHazel Wallace

For en sådan selvsikker dame bemærker Dr. Hazel Wallace, at hun ikke helt sikkert ved, hvad hun kommer til at gøre i fremtiden, men mens dette virker så godt, er hun glad for at fortsætte med at tilføre værdi.

Hun bemærker, at der er som Zoella, Carly Rowena og & nbsp;Dr. Rupy Aujla, har alle været inspiration til sin egen rejse, men hun har sin egen stil, og efter 7 år med konstant tilbagemelding med sit enorme fansamfund har hun sin egen vej til succes, velafbalanceret.

Hendes nøgleaktioner for at opbygge dit eget fællesskab:

  1. Ikke tilføj til støjen for dens skyld
  2. Det er kun værdifuldt, hvis du tilføjer værdi, hvad er din unikke oplevelse på verden?
  3. Vælg et publikum, tal med dem og for dem hele tiden og vær hensynsløst overens med din besked.

Dr. Hazel Wallace kan findes @thefoodmedic på … alt.

">

Dr. Hazel WallaceHazel Wallace

"Når du mister en forælder i en ung alder, ændrer den dig, det får dig til at stille spørgsmålstegn ved alt om hvordan og hvorfor det skete, hvad de kunne have gjort anderledes og helt sikkert, hvordan man stopper det fra at ske for dig", siger Dr. Hazel Wallace aka "The Food Medic" som vi nipper kaffe i Londons Soho.

Det er en følelse, jeg kender mig selv, som jeg forklarer for hende, at jeg også har mistet min far på grund af dårlig sundhed, jeg er også blevet fascineret i kost og ernæring, og hvad jeg kan være i stand til at ændre. Imidlertid, mens jeg er gået ned i iværksætterruten for at løse dette problem, tog Hazel, hvis far døde, da hun var 14 år, fra et slagtilfælde til sig selv til en skole.

"Som de fleste unge mennesker var jeg ikke sikker på, hvad jeg ville gøre, så jeg først tilmeldte mig kun 3 år, da det gav mig mulighed for valgfrihed", siger hun. "Mens jeg var på Uni, fandt jeg mig selv dårligt, drikker for meget og kommer i virkeligheden hurtigt ud af form, og når jeg læser om kostvaner i magasiner, så virker det bare som skrald."

Så Hazel besluttede at begynde at undersøge det hele for sig selv og tog personligt ansvar for både hendes kost og hendes sundhed. Hun startede en blog, for 7 år siden, kaldet 'The Food Medic', som begyndte at få trækkraft hurtigt.

"Den vanvittige ting er, at du får omkring 10 timers ernæringsuddannelse i 7 års medicinsk træning, vi er bare ikke betinget af at overveje forebyggelse mod kur. Det er kun i meget nyere tid, at folk har fokuseret så tungt på mad, når Jeg startede, folk var ikke så interesserede i den samtale, men jeg fik held i timing med blogging, så jeg kunne få et publikum ret hurtigt ved at tilbyde noget nyt. "

Gennem populariteten af ​​hendes blog blev Hazel tilbudt en bogaftale i hendes sidste år af den medicinske skole, som hun oprindeligt slog ned, bange for overforbud. Det var imidlertid en "nu eller aldrig" type situation, så hun afsluttede sin grad samtidig med at han skrev bogen. Som en spirende læge bør hun selvfølgelig have kendt bedre, men hvornår tager lægerne deres egne råd?

"Jeg endte med helvedesild, strep hals og bare følte mig virkelig forfærdelig i lang tid, så jeg lærte en værdifuld lektion, men efter refleksion er jeg glad for, at jeg gjorde det, fordi det hjalp med at forme min karriere".

Derefter vidste hun, at hun ønskede at forfølge begge. Tross alt synes Hazel ikke at være den kompromitterende type. Hendes drev og ambition gennemsyrer jævnligt vores interview, men på en menneskelig og charmerende måde, der afspejler positivt på hendes livsvalg.

Hun afsluttede resten af ​​sin medicinske grad og er nu en fuldt kvalificeret læge, har skrevet en anden bog og fokuseret sin energi på at opbygge et fællesskab af loyale tilhængere gennem sin Instagram-konto.

Ved 28 år gammel, 7 år siden startende en blog, har hun samlet over 300.000 lidenskabelige og dedikerede tilhængere, og hun bruger en rimelig tid til at lære dem at kende, hvad de finder værdifulde, og hvad de ikke gør, så hun kan bedre tjene dem. "Jeg har lyst til at have en enestående mulighed for at være til tjeneste, og dele ernæringsmæssige indsigter og råd fra et medicinsk synspunkt, hvilket er en sjælden gave, jeg er heldig at dele", siger hun. "Jeg har indskrevet det sidste år i en kandidatgrad i folkesundhed og ernæring for at sikre, at jeg virkelig er i færd med at ridse og bidrage med den største værdi muligt for mine tilhængere".

En typisk opskrift fundet på The Food Medic Blog, Foto af Ellis Parrinder Hazel Wallace

Alt dette beder mig naturligvis stille det spørgsmål, vi alle undrer os over: "Hvordan har du tid?"

Med en podcast ud, føles det svært at forestille sig, at alle kunne passe alt dette og være en praktiserende læge.

"Jeg har brugt tid på at forsøge at analysere, hvor jeg er bedst egnet til at bruge mere af min tid, og mens jeg elsker at være læge, tror jeg, at dette er mit rigtige kald, så jeg tager lokumjob i UCL, fordi det er vigtigt for mig at fortsæt min uddannelse, men i virkeligheden ved jeg, at jeg kan bidrage meningsfuldt til samfundet baseret på den fantastiske feedback, jeg får fra mit fællesskab af tilhængere ".

Med 85% af hendes efterfølgere er kvinder mellem 25 og 40, bruger hun meget tid på at besvare deres spørgsmål og interagere med dem regelmæssigt.

"Det er en mærkelig ting", siger hun til mig på refleksion. "Jeg ved, hvor ensom et sted sociale medier kan være, og jeg forsøger at begrænse min egen brug, selvfølgelig ved jeg videnskabeligt, hvor skadeligt det kan være for vores mentale sundhed, men for mig kan jeg være en tjeneste sted for at finde trøst og et sted at tilhøre. Jeg får sådan energi i at engagere mig med mit fællesskab, det mildrer ulemperne ".

Dr. Wallace vælger friske råvarer til en skydeHazel Wallace

For en sådan selvsikker dame bemærker Dr. Hazel Wallace, at hun ikke helt sikkert ved, hvad hun kommer til at gøre i fremtiden, men mens dette virker så godt, er hun glad for at fortsætte med at tilføre værdi.

Hun bemærker, at likeså Zoella, Carly Rowena, og Dr. Rupy Aujla, har alle været inspiration til sin egen rejse, men hun har sin egen stil, og efter 7 år med konstant tilbagemelding med sit enorme fansamfund har hun sin egen vej til succes, velafbalanceret.

Hendes nøgleaktioner for at opbygge dit eget fællesskab:

  1. Ikke tilføj til støjen for dens skyld
  2. Det er kun værdifuldt, hvis du tilføjer værdi, hvad er din unikke oplevelse på verden?
  3. Vælg et publikum, tal med dem og for dem hele tiden og vær hensynsløst overens med din besked.

Dr. Hazel Wallace kan findes @thefoodmedic på … alt.