Nettoværdien af ​​en 24-årig besat af alt finansierer :)


nettoværdi graf

(Morgen! Her er et økonomisk øjebliksbillede af en af ​​vores læsere af bloggen, Corrine – der også har lyst på et godt regneark (eller fire) som enhver god finansnerd derude;) Hvilken smuk ting at have din epiphany * tidligt * i livet! Tillykke Corrine !!)

******

Hej J. Penge!

Jeg kan virkelig godt lide at se disse snapshots… de er super inspirerende!

Jeg vil gerne dele min oplevelse med at spore penge som en ung person, der bare er besat af finansiering af alle ting. Jeg er 24 år, og jeg er uddannet noget college for nylig (maj 2017), men jeg arbejdede på deltid gennem det meste af college. Jeg er ekstremt heldig, at jeg har uddannet gældsfri takket være mine stipendier kombineret med mit deltidsarbejde og generøsitet / økonomisk planlægning af mine vidunderlige forældre.

Jeg begyndte officielt at arbejde på fuld tid i maj 2017 og har fulgt min nettoværdi flittigt siden december 2017. Jeg tjener i øjeblikket $ 50.000 (op fra $ 38.000 denne gang sidste år!) Efter en nylig stigning i august, og dette er det mest, jeg nogensinde har gjort .

Jeg har en opsparingssats efter skat på ca. 27%, hvor 13% af min indkomst efter skat i øjeblikket går til min ROTH IRA og resten går til mine andre opsparingsmål (fremtidig hus, rejsefond, nødfond). Jeg bidrager også med 10% forud for min virksomheds ENKEL IRA med en yderligere 3% arbejdsgiverkamp, ​​og jeg bidrager med $ 50 pr. Måned til min HSA.

Før jeg spurgte min nettoværdi, havde jeg arbejdet på deltid i 4 år og havde kun ~ $ 4.000 for at vise det (jeg havde også meget få udgifter på college – jeg aner ikke, hvor alle mine penge gik, lol). Når jeg virkelig begyndte at se på, hvad jeg lavede med mine penge, fordoblede jeg min nettoværdi på ~ 6 måneder. Min nuværende nettoværdi er $ 35.000.

Jeg bor i øjeblikket med min kæreste på 3 år, og vi deler udgifter såsom dagligvarer og leje 50-50. Vi planlægger at leje, indtil vi gifter os, og finder ud af, nøjagtigt, hvor vi ønsker at bo på lang sigt (vi planlægger at købe et hus og bosætte os på et permanent sted inden for de næste 2-3 år).

Jeg er en stor fan af regneark og ønskede at give en lille forklaring af de trackere, jeg bruger:

finansiel oversigt "bredde =" 608 "højde =" 487

(klik for at sprænge større)

Min "økonomiske oversigt" er hovedsagelig, hvor jeg sporer min nettoværdi til enhver tid. Alt er grønt er et aktiv, og alt i rødt er en forpligtelse… og alt, hvad der er sort, er en konto, der ofte svinger (f.eks. Min primære kontrol), så jeg inkluderer ikke det i mine samlede beregninger.

Jeg holder en balance i min kontrol (“Udgifter”), der altid er højere end min kumulative kreditkortsaldo, da jeg betaler for alt på kreditkort for at samle belønninger. Jeg har aldrig betalt renter på et af mine kreditkort, da jeg har alle regninger indstillet til automatisk betaling fra min udgiftskonto.

nettoværdi graf "bredde =" 486 "højde =" 304

Min “Net Worth Over Time” tracker er virkelig bare, så jeg kan sikre mig, at jeg konstant rykker op! Jeg nyder virkelig at se tilbage på det for at se, hvor langt jeg er kommet. Jeg modtog en arv i form af sorter ($ 10.000) i oktober 2018, der tegner sig for det store hoppe der, som jeg kastede i en 2-årig CD for min fremtidige udbetaling på et hus. Jeg fik også en bonus på arbejdspladsen den måned, der tegner sig for resten af ​​hoppet, og overflødigt at sige, det var en vidunderlig måned!

Den eneste dukkert i nettoværdien, jeg har haft i hele min sporingsvarighed, var da jeg købte Hamilton-billetter til min kæreste og jeg i juni 2018 … det var en ret stor spule, som jeg dyppede ind på min rejsekonto for, men jeg har absolut ingen beklager, da det er det det er der for. Hvorfor tjene penge, hvis du ikke kan behandle dig selv nogle gange? Den anden var, da jeg købte min ny-til-mig bil i april 2019 (og derefter glemte at tilføje bilens værdi til min nettoværdi, lol – jeg fikset den næste måned).

formueforhold "bredde =" 610 "højde =" 507

”Rigdomskvoten” kom fra dig! Jeg så dig gøre det i et blogindlæg for ganske lang tid siden og elskede ideen. Jeg har sporet det siden, og jeg finder ud af, at det virkelig hjælper med at holde mig ansvarlig.

(Redaktørens note: Lifetime Wealth Ratio fortæller dig, hvor mange penge du har gemt i løbet af din levetid sammenlignet med hvor meget du har tjent *;) Du kan få et hurtigt estimat af dette ved at dele din nettoværdi med din fundne samlede indkomst på dine socialsikringserklæringer. Jo tættere på 100%, jo bedre!)

budgetopdeling "bredde =" 396 "højde =" 613 "srcset =" https://www.budgetsaresexy.com/images/everydollar-budget-breakdown.png 396w, https://www.budgetsaresexy.com/images/everydollar -budget-breakdown-194x300.png 194w "størrelser =" (maks. bredde: 396px) 100vw, 396px

Jeg begyndte også for nylig at bruge EveryDollar til at spore mine udgifter, så jeg har et skærmbillede af mit budget derfra. Det eneste, der ikke passede i skærmbillede, var $ 30 (~ 1%), jeg donerer til en rotation af mine yndlingsorganisationer hver måned.

Jeg arbejder i øjeblikket med at få min nødfond til 6 måneders udgifter og øge mine bidrag efter skat til 15%. Jeg vil også gerne kunne maksimere min HSA i det næste år eller deromkring.

Det er det for mig, tak for at have læst!

******

Ikke så slemt ikke? Især klokken 24 ?! Jeg havde cirka $ 4,00 til mit navn på det tidspunkt og var ligeglad med mindre om økonomi, haha ​​… Det var først 3 år senere, da det endelig gik op for mig, at jeg sandsynligvis skulle være opmærksom;)

Så godt stykke arbejde, Corrine! Og tak for at have delt med os i dag!

For at dele DIN økonomiske rejse med os, send mig en note, så prøver vi også at gøre dig berømt;) I mellemtiden er her nogle andre snapshots, vi har vist i de seneste måneder – håber de hjælper!