Q & A er på 529'erne, Money Coaching, Minimalisme, Blogging og Business


hæve hånd spørgsmål

Hej hej!

Fik en række nye spørgsmål gået mig over månederne, og troede jeg ville dele nogle af dem her, hvis nogen andre undrer de samme ting …

Hvis der er noget du har altid spekuleret på, tjek vores tidligere Spørgsmål & Svar for at se, om vi allerede har besvaret det, eller send mig en note her, og jeg slår dig tilbage så snart jeg er i stand!

Hold slibning! 💪

*******

Jeg kan ikke finde oplysninger om de babykonti, du har oprettet. Hvad gør du med besparelserne og 529 konti? Hvordan bliver de finansieret? Kan du henvise mig til stillingerne vedrørende disse konti, hvis nogen?

Hmm … Jeg tror ikke, jeg har nogen dybtgående stillinger rundt om det. Jeg finansierede i princippet kun hver af 529'erne med et par tusinde dollars, da hvert barn blev født, og så satte jeg op automatisk $ 50 / mo investeringer i hver enkelt frem efter det. Samt at dumpe ekstra bday eller xmas gave $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $

Hver enkelt er investeret i indeksfonde, som jeg lige har oprettet en gang og så straks glemt og nu bare fortsæt med at tilføje til 🙂 Jeg har ikke beregnet, hvor meget hver konto sandsynligvis vil samle i løbet af de næste 12-18 år, men jeg ' m antager, at nogle af børnene vil få stipendier af en eller anden art, og da vil min egen $$$ også være større, så det skal være okay, kom college-tid. Men jeg bør nok være bedre med at tjekke ting som årene går forbi, haha ​​…

Hvordan (? !!) er din mobiltelefon kun $ 30,70? Du har muligvis rettet det her før, men jeg vil gerne vide det! Jeg er også med Verizon. Jeg kan virkelig godt lide Verizon, fordi de har problemer med at skyde og hjælpe hele tiden. Meget hjælpsom og stor modtagelse.

Jeg rocker Republic Wireless 🙂 Her er en super gammel anmeldelse / post jeg gjorde på det, der går ind i det lidt, selvom planerne siden er blevet ændret (men stadig meget rimeligt!): Republic Wireless Review: Hvordan sparer jeg $ 100 / mo på vores celle regning!

Har brugt dem i 4 år nu og elsker dem! Nu og da bliver det vredt og har problemer, men ikke meget anderledes end andre luftfartsselskaber, jeg har brugt tidligere. Du skal sørge for, at hvor du befinder dig, får du god modtagelse, da RW bruger wifi hovedsagelig og forbindelsen er super vigtig.

Har ikke brugt deres kundeservice overhovedet, men jeg hører blandede ting, da de har en fællesportal, der hjælper med at besvare spørgsmål nemt, men de har ikke et 1-800 nummer eller nogen anden måde at nå direkte til en levende person. Så hvis det er vigtigt for dig, vil jeg holde fast ved Verizon 🙂

zack morris cell phone gif "width =" 400 "height =" 306

Hej j! Fantastiske ting sker i år – jeg har lige fået et fantastisk nyt job med en ond lønforhøjelse, og min partner og jeg taler ægteskab / børn! Den eneste ulempe er – nu hvor jeg endelig har det i mit budget for at begynde at bidrage til en Roth, det kommer fra bordet, når ægteskab er sket. Hvorfor, Gud, hvad er din plan ?? 😩 Så hvad er handlen med disse "bagdør" Roth? Er det endda det værd, eller skal jeg bare holde kaste penge i ol 'Traditionelle IRA?

Haha, det er alt godt for det meste! 🙂

Jeg er ikke ekspert i bagdør-roths, men tjek dette indlæg her af Mad Fientist, der er KILLER, når det kommer til disse ting: MadFientist.com/after-tax-contributions

Og så er der et andet indlæg fra FIRE-fællesskabet: PhysicianOnFire.com/backdoor

De skulle hjælpe med at pege på dig i den rigtige retning 🙂

Dit blogindlæg om "Spavings" fascinerede mig. Det er rigtigt, at jeg føler, at jeg sparer, når jeg får en aftale om noget – for eksempel måtte jeg ikke betale for parkering i går aftes (på en eller anden måde var det gratis! Yay! Små sejre), men jeg havde ingen steder at sætte, og jeg tænkte heller ikke på at sætte de tildelte parkeringspenge væk. Det spørgsmål, jeg gerne vil stille er – hvor har du valgt at lægge disse "spavings"? Min mand og jeg har en tre tier fælles konto, men jeg ønsker ikke, at pengene skal være så let tilgængelige. Jeg havde engang en off-side opsparingskonto, der tog tre arbejdsdage til at overføre penge overalt. Jeg kunne godt lide denne mulighed, fordi det fik os til at tænke på hvorfor, hvornår, hvor og hvor ofte vi overførte penge fra den konto. Eventuelle forslag eller feedback, du giver, vil blive meget værdsat.

Haha yeah – Jeg er en stor fan af tricks, der også holder hænderne af dine penge 🙂 Hvad med i stedet for at sætte det i faktiske besparelser, smider du det i * investeringer *? Eller betaler du gæld?

Med sidstnævnte kan du ikke tage den tilbage, selvom du ville, da den allerede er "brugt", og med den tidligere er det mere irriterende at trække det tilbage på grund af skatter og / eller andre straffe, så du bør også være i orden. Plus, din hjerne stopper normalt dig fra at trække investeringer mod kontanter alligevel.

Det var det, jeg besluttede at gøre med vores $ 4,040,50 spåner – kast det hele i en Roth IRA! (Jeg kan ikke gøre det til årets udgang, hvis vi gør for meget for det, men det er bare stashed væk for nu i vores besparelser indtil da. Men i en perfekt verden ville jeg have droppet det derinde hver måned for at begynde at arbejde for mig allerede!)

Men rute du går selv, det er bare et sjovt eksperiment at prøve, så jeg håber du går efter det 🙂 Det åbner virkelig dine øjne for dine vaner og hvor mange "gratis" penge kommer din vej, som du ikke engang realiserede! Og så længe pengene går i retning af at øge en del af din nettoværdi, ved du, at du gør det fint.

Hej J $ – Jeg er temmelig ny til den minimalistiske livsstilstrend og har kun gjort lidt lyslæsning i området. Vi er en familie på 3, der bor i en 3.100 sq / ft hjem og de fleste skabe / skuffer er fulde af ting. Jo mere jeg tænker på alle de "ting", vi har, som vi ikke bruger, jo mere det får mig til at tænke "hvorfor i helvete har vi det stadig?" Jeg er ombord med afkobling, men min kone er tøvende. Jeg tror, ​​at hun er villig til at afvæbne og gå i retning af en minimalistisk livsstil, men jeg skal dele flere oplysninger med hende. Så, hvor anbefaler jeg, at jeg går (bøger, blogs osv.) For at indhente flere oplysninger om at blive en minimalistisk. Ikke på udkig efter at blive ekstreme minimalister, vil bare føle sig beføjet til at afvæbne og leve med mindre ting. TAK!

Elsker det! Jeg er sikker på, at når hun ser dig gøre det, og hvor fantastisk du føler, vil hun hoppe lige sammen med dig 🙂 Her er mine yndlingsblog på minimalisme:

Og så her er nogle bøger, jeg virkelig kan lide, selv om de to bloggere også nu også har deres egne bøger, så kan du også tjekke, om du kan lide deres stil:

 • "The Power of Less" af Leo Babauta (den første bog, der virkelig åbnede mine øjne!)
 • "The Year of Less" af Cait Flanders (også en blogger!)
 • "Essentialsim" af Greg McKeown (ikke så meget rettet mod "stuff", men i så fald minimerer alle dine daglige rutiner og fokuserer på, hvad der virkelig betyder for dig og din livsstil / karriere / osv.)

Held og lykke!

clutter gif "width =" 500 "height =" 344

Hvordan føler du dig om din Lexus et år senere? Lige nu planlægger jeg at købe en bil inden for den næste uge. Lexus RX har pikeret min interesse. Specielt en 2016 model lige ud af lejekontrakten med 25.600 miles på den … Jeg forventer ud af en bil for at få 200k uden at den bliver til en pengehule før hånden. Ellers føler jeg, at jeg lavede et dårligt køb vedrørende kvalitet … Lexus piques min interesse baseret på tidligere ejede Hondas og Toyota's …. Jeg håber du kan dele den kilometertal, du har lagt på Lexus og ejeromkostningerne i løbet af den tid.

Stadig nyder det! Jeg savner min gamle Caddy til tider, men Lexus hjælper helt sikkert med at tage stinget mere ud 🙂 Her er en artikel, jeg skrev efter de første håndfulde måneder: Tanker om at eje Lexus efter 9 måneder

For at besvare dine spørgsmål mere specifikt, selvom jeg sætter ca. 25.000 miles på den siden at eje det og uden for et fladt dæk og regelmæssig vedligeholdelse (olie / etc), har jeg ikke måttet slippe noget andet ind i det hidtil (banke på træ) . Overraskende passer til tre bilsæder i ryggen også – ellers ville vi have været i problemer, da vi fandt ud af, at vi forventede et tredje barn!

Jeg har også ejet Hondas og Toyotas det meste af mit liv, og denne Lexus def føles som robust – bare mere luksuriøst inde. Min mekaniker siger, at han også elsker dem og burde ikke have problemer med at ride det ud i de kommende år – så forhåbentlig er det sandt!

Jeg forsøger at blive en penge coach. Jeg elsker at hjælpe folk og vide, hvad jeg taler om … Jeg har arbejdet med et par venner allerede med deres økonomi og bare ikke sikker på hvor de skal henveje derfra. Jeg havde en plan lagt ud, men jeg har vredet væk fra det og gik med strømmen. Dette har fået mig ikke der. Nogle forslag?

Ja – Gør det heldigt !! 🙂

Der er et stort behov for penge trænere, og ikke mange mennesker kan lide at hoppe ind i det, fordi det ikke betaler så meget som * finansiel rådgivning * og andre tjenester, der involverer at gøre banken til at hakke penge / etc.

Det ser ud til at være "meget" i starten, men det er virkelig ret ligetil, når du går … Og der er ingen reelle regler for penge coaching i modsætning til andre finansielle tjenester, så alle kan bogstaveligt talt bare begynde at hjælpe andre når som helst de ønsker – for bedre eller værre. Den eneste * hoved * (og vigtige) regel er det Du kan ikke give direkte * investeringsrådgivning *, hvis du bliver betalt for det, fordi så har du brug for en flok certificeringer. Men du kan fortælle folk, at de skal investere generelt i sikkerhed.

Hvad jeg ville gøre, er at spørge dine venner / familie, som du har hjulpet med at give dig et vidnesbyrd, og bygg så kun en online-person, der indeholder dem, sammen med dine tjenester og hvordan du kan hjælpe folk / etc, og så derfra er det virkelig bare markedsføring af crap ud af det 🙂

Du kan også oprette forbindelse med eventuelle økonomiske planlæggere, du ved, og se om de ville være villige til at sende dig over folk, som de ikke kan eller ikke vil hjælpe også! Jeg plejede at få en håndfuld af dem fra folk, der med glæde gik forbi dem, da det ikke var værd at deres tid … Så trist som det er.

Så mange forskellige måder at komme i gang, men det er helt sikkert et træk først. Held og lykke!

Jeg har overvejet at starte min egen personlige finans blog fordi jeg nyder emnet så meget. Men jeg har lyst til personlige finans blogs er et dime et dusin og jeg ville spilde min tid. Tanker?

JA!! GØR DET!! Verden har brug for så meget hjælp som det kan få, og vi har alle vores egne "stemmer", som vil genoplive med andre mere end andre bloggere. Der er aldrig for mange blogs derude, især hvis du er villig til at være rå og dele alle op-og nedture og i betweens af dine egne penge, samt tips og tricks du har lært undervejs. Denne verden er så stor, og blogs dør hvert år alligevel giver masser af plads til, at andre kan komme ind … Så ja – prøv det !! Aldrig vide, hvordan det vil påvirke dit liv / penge / andre!

så går på min blog gif "width =" 420 "height =" 315

Jeg lancerer min skrive karriere og økonomi har altid været interessant for mig. Jeg vil gerne finde en niche, men efter at have læst dine indlæg og dem på andre blogs føler jeg ikke, at jeg er så vidende så hvad skal jeg gøre? Tak.

Jeg tror, ​​du skal bare skrive og skrive og skrive og se, hvordan det går 🙂

Jeg var ikke (og stadig ikke) en "ekspert" i økonomi eller skrivning for den sags skyld, men lige fundet min særlige stil og niche ved blot at tage det dag for dag og se, hvordan det går. Og med blogging i disse dage er det SUPER nemt (og billigt) at komme i gang, så jeg vil bare skrive om det, der interesserer dig som chancer, det vil også interessere andre!

Og vi har alle vores unikke historier om vi ved det eller ej. Lav en punktliste over alle de saftige dele af dit liv (både økonomisk og ellers) og se hvilken type historie du kan opbygge.

Vi har alle levet forskellige liv med forskellige oplevelser, tricket er bare at infuse det ned i vores skrift, som vil hjælpe det skille sig ud mere.

Men gør ikke fejl ved det – verden har brug for mere hjælp med denne økonomi ting, og jo flere mennesker derude deler deres meninger med andre jo bedre! Der vil aldrig være "for mange" finans blogs – vi alle relaterer til disse ting anderledes, og der er folk, der venter på at finde deres fællesskab med dig.

Hvad var den største udfordring at starte din egen virksomhed?

Svære at svare på den ene, da jeg snuble over alle disse ting ved et uheld (det betyder ikke at gøre en karriere ud af det hele – jeg havde bare det sjovt!), Men jeg vil nok sige * finde tiden * for at få det hele Færdig. Coaching / blogging selv er en ting, men så er det al marketing og regnskab og korrespondance / etc / etc, der går sammen fra at være en solopreneur. Det er alle mulige ting, men du skal virkelig være lidenskabelig eller ellers brænder du hurtigt ud.

Hvad er det bedste råd, du kan give ud fra dine oplevelser?

For at sikre, at du har det sjovt 🙂 A) På grund af alt, hvad jeg lige har nævnt ovenfor (det er meget arbejde, så du nyder det bedre!), Men også b) det er virkelig svært at være vellykket, bare jagter * pengene * . Der skal være flere grunde til at holde dig i gang, og det kommer som regel fra at have sjov og formål. Der er ingen rigtige "regler" med at drive din egen virksomhed, så sørg for at sætte det op på en måde, der spænder dig og hjælper dig med at se frem til det hver dag!

Min far har samlet mønter gennem årene, og vil gerne vide et godt websted at gå til, for at se, hvor mange penge mønter er værd? Han forsøgte nogle websteder, jeg fandt online, men de fleste af dem kan ikke identificere mønterne.

Fortæl ham at hente en kopi af "Red Book", som viser alle amerikanske mønter sammen med deres sjældenhed og værdier 🙂 Du kan finde den på Amazon for omkring $ 10: 2019 Official Red Book of United States Coins

Han bliver nødt til at gøre sit bedste for at vurdere deres karakterer, men der er endda en bog, der hjælper med det også, hvis han føler sig eventyrlystne: Gradering Mønter Af Fotografier

Endelig, hvis han skal kigge på * udenlandske * mønter, peg ham til ngccoin.com, som er fantastisk til hurtig henvisninger (de udenlandske bøger er meget dyrere og vejer så meget som telefonbøger!)

super mario mønter "width =" 359 "height =" 325

*** Og så er her en bunke af fremragende spørgsmål, jeg blev spurgt i et nyligt interview over på MethodToYourMoney.com. Du kan tjekke hele stillingen og alle mine svar på dem her: BAND OF BLOGGERS: J $ Fra budgetter er sexet ***

 • Tim Ferris siger, at "Livet straffer det vage ønske og belønner den specifikke forespørgsel." Hvad er et vagt ønske om at du blev straffet af eller en bestemt bede om, at du blev belønnet for?
 • Hvad er en til tre bøger, der har haft stor indflydelse på dit liv (penge relateret eller ej)?
 • Hvilket køb på $ 100 eller derunder har haft størst effekt på dit liv i det sidste år?
 • Hvilke nye tro, opførsel eller vane har de seneste 5 år bedst forbedret dit liv?
 • Hvilke råd vil du give til en smart, industriel, newbie blogger, da de starter?
 • Hvilke fælles råd skal de ignorere?
 • Hvilken ting har været mest effektiv til at øge trafikken på din blog?
 • Hvilken er bedre? Et mål, der er mindre, og du opnår det, eller en der er for stor, og du gør det ikke?

Her er et snigkig på nogle af mine svar;)

Hvad er et citat, at du lever dit liv, eller at du finder dig selv gentaget til dig selv?

"Det er bedre at være i bunden af ​​en stige, du vil klatre, end halvvejs op en du ikke gør." Jeg er ikke sikker på hvem der sagde det, men det er nok den eneste linje, der har påvirket mig mest gennem årene. Især når du arbejder online, og der er ENDELIGE måder at tjene penge på og vokse din virksomhed, må jeg ikke motivere mig lige så meget som at have frihed og * formål *. Jeg har sandsynligvis slået ned over et dusin fantastiske muligheder i min digitale karriere hidtil (på trods af råd fra venner og familie!), Bare fordi de ville have ført mig væk fra fred og lykke til sidst. Og kun vi ved, hvad der er bedst for os, så det er vigtigt at være opmærksom på dig selv!

Hvad er de 3 mest almindelige penge problemer, du har set folk konsekvent kæmper for at overvinde?

Folk vil nok sige "budgettering", "kreditkort gæld" eller "ikke gør nok" her, men det største i øjnene er bare ved at prioritere disse ting og faktisk gøre det ske. Alle ved, hvordan man sparer mere eller betaler gæld, blah blah blah – det er ikke så svært af et koncept! – men at få nogen til at * handle * er et helt andet boldspil. Og indtil du er ligeglad nok til endelig at gøre det til en prioritet, vil du bare fortsætte langs den samme vej undre sig over, hvorfor du aldrig kan komme videre 🙁

Hvordan har en fejl eller tilsyneladende fiasko sat dig til succes senere? Har du en favorit succes?

Jeg har ikke en favorit succes, men jeg har en håndfuld fejl 🙂 Her er mit "CV" af dem, hvis du virkelig vil føle dig bedre om dig selv, haha ​​-> jmoney.biz/failures (inspireret af Johannes Haushofers "CV af fejl ", der gik viral for nogle år siden)

*******

Håber dette hjælper!

Se tidligere to spørgsmål og mere:

Jay elsker at snakke om penge, samler mønter, blæser hiphop og hænger sammen med sine tre smukke drenge. Du kan tjekke alle hans online projekter på jmoney.biz. Tak for at læse bloggen!