Sådan gameshare på PS4


bedste PS4-spiloverskrift

Deling af et spil er ikke længere så let som at videregive en patron til dit yndlingsspil til en ven. Med så mange spil, der er lagret digitalt, er det blevet utroligt svært at navigere i de uendelige krav for at spille dine spil, når og hvor du vil. Heldigvis er der måder at dele dine spil på tværs af flere PlayStation 4-konsoller, så du og en nær ven eller familiemedlem kan spille uden at skulle logge ind på din konto hver gang. Endnu bedre er det faktisk en temmelig enkel proces. Sådan spilles man på en PS4.

Sådan gameshare på PS4

Denne gennemgang lærer dig, hvordan du kan dele på PS4. På de enkleste vilkår giver det dig og en anden mulighed for at forbinde dine biblioteker med downloadede spil og få adgang til dem med færre begrænsninger. Til denne proces behøver du kun adgang til din vens PS4 og din egen kontoinfo.

1. Start med at logge ind på din PlayStation Network-konto på en vens konsol.

2. Vælg Indstillinger fanen i hovedmenuen.

hvordan man kan dele på ps4 20180206142554

3. Vælg Kontostyring.

hvordan man kan dele på ps4 20180206142748

4. Vælg Aktivér som din primære PS4.

hvordan man kan dele på ps4 20180206142759

5. Vælg Aktiver.

hvordan man kan dele på ps4 20180206142808

Du skal nu kunne få adgang til alle dine spil på din vens konsol. Du eller din ven bliver stadig nødt til at downloade dem, men der er ingen grund til at logge tilbage på din konto på den PlayStation. Hvis du udveksler adgang til dine digitale spilbiblioteker, skal du få din ven eller familiemedlem til at gennemføre trin 1-4 på din PS4.

Advarsler og forsigtighedsregler

Vær opmærksom på, at hvis du er nødt til at foretage væsentlige ændringer af din konto eller brugerindstillinger – hvis du f.eks. Griber fat i en PlayStation 4 Pro – bliver du nødt til at gentage processen. Hvis den person, du har delt din konto med, er en, du har tillid til (og vi anbefaler på det kraftigste, at du kun deler konti med nære venner eller familie), er denne person nødt til at deaktivere enheden som din kontos primære system, så du kan konfigurere din konsol. Når din nye konsol er indstillet, kan du gentage denne proces for at opsætte spildeling igen.

Du kan også deaktivere en konsol eksternt ved hjælp af PlayStation-kontostyringsværktøjet i din webbrowser. Du kan dog kun gøre dette en gang hver sjette måned. Husk, at hvis du ikke har adgang til din primære konsol, vil andre brugere, der logger ind på din PlayStation 4, ikke kunne få adgang til dit digitale bibliotek med spil. Du vil også være uheldig med at spille PlayStation Plus-titler, hvis dit internet går ned.

Du kan dele din konto med et ubegrænset antal mennesker, men du kan kun udføre denne proces, som giver dig mulighed for at spille det samme spil på to konsoller på samme tid med en anden person. Hvis du f.eks. Prøver at tilslutte tre venner, og alle fire af jer vil spille et spil sammen, bliver din konto markeret og blokeret.