'Star Trek: Picard' -skuespillere minder om deres første Trek-oplevelserI en ny video filmet kl Comic-Con International: San Diego, Patrick Stewart og andre "Star Trek" -skuespillere, der vil optræde i den nye serie "Star Trek: Picard" diskutere deres første oplevelser med den ikoniske tv- og filmfranchise.

Foruden Stewart (der spiller kaptajn Jean-Luc Picard) sad skuespillerne Brent Spiner (Data), Jeri Ryan (Seven of Nine) og Jonathan Del Arco (Hugh) for at diskutere deres første "Star Trek" minder.

Spiner forklarer først sin introduktion til Trek-virksomheden og huskede hans respekt for den legendariske Trek-skuespiller William Shatner og tidene i hans ungdom, da han ville blive sent op og se "Star Trek" længe efter at han skulle sove.

Relaterede: De 10 bedste 'Star Trek'-episoder nogensinde

"Jeg kan bare huske, hvor farverig det var, at det var anderledes. Det så anderledes ud end noget andet," siger Spiner. "Jeg kan huske, at jeg blev ramt af at se Bill Shatner faktisk … Jeg tænkte, åh, han er en god skuespiller. Jeg kunne virkelig altid lide ham, og jeg troede, jeg vil se det på grund af Shatner."

Spiner understreger, at "Star Trek" på det tidspunkt ikke var en frygtelig meningsfuld del af hans liv. Da han var et lille barn, var det virkelig bare et sjovt tv-show, siger han. ”Jeg elskede tv,” siger han. "Jeg så det længe efter, at jeg skulle være i sengen, da jeg var i den alder, og 'Star Trek' var en del af den magiske verden."

Stewart følger og deler, at før han fik tilbudt muligheden for at prøve på "Star Trek: den næste generation", var han ikke meget bekendt med "Star Trek." Faktisk måtte hans børn forklare ham, hvad showet var, og hvorfor det var så stort.

Da "den første 'Star Trek' blev sendt," siger Stewart, "arbejdede jeg for Royal Shakespeare Company. Jeg ville komme ud af makeup, komme ud af kostume og køre hurtigt hjem, hvor mine to små børn var klar til seng … ofte kom jeg tilbage, og de sad foran fjernsynet, og de ville se disse fyre i farvede T-shirts.

”Jeg vidste aldrig rigtig hvad det var,” fortsætter han, ”men da invitationen til audition kom til mig i 1986, var jeg nødt til at henvende mig til dem og sige, 'fyre, hvad er' Star Trek '? Hvad betyder det at du?' … Jeg tror, ​​de var meget mere begejstrede end jeg oprindeligt var. "

Del Arco, på den anden side, siger, at han voksede op med at se "Star Trek" køre sent på aftenen og blev trukket fra en ung alder til Spock. ”De var virkelig sent om aftenen,” siger han. "Jeg ville vågne op for at se 'Star Trek', men mange nætter faldt jeg i søvn til det, og jeg identificerede mig altid med Spock … Jeg ville gerne være en Vulcan."

Relaterede: Hver skuespiller, der er hver spillet spock på 'Star Trek'!

Ryan siger, at hun følte sig på samme måde som Spiner, da hun så serien vokste op for hende, "Star Trek" var ikke andet end et populært tv-show. ”Jeg var barn,” siger hun. "Jeg vidste ikke rigtig, hvad budskabet fra showet var. Jeg vidste ikke rigtig virkningen af ​​showet, før jeg var involveret i det som skuespiller, som voksen. Du er klar over arven, og du er klar over, hvad budskabet er bag episoderne er det virkelig. Det er en ret speciel ting at være en del af. ”

"Star Trek: Picard" vil indeholde mere end bare disse veteran "Star Trek" skuespillere. Fra nu af, Jonathan Frakes (Cmdr. William T. Riker) og Marina Sirtis (rådgiver Deanna Troi) vil også deltage i rollebesætningen, og fans mistænker, at disse ikke vil være de eneste kendte Trek-skuespillere, der vises i den nye serie.

Det meget forventede show er planlagt til premiere i 2020 på CBS All Access i Nordamerika.

Følg Chelsea Gohd på Twitter @chelsea_gohd. Følg os på Twitter @Spacedotcom og på Facebook.